Tort diplomat

de Ana_Maria269 in Torturi, 24 Iul 2011 | 9795 vizualizari

COMENTARII (23)

gaby_duceag 1

25.07.2011, 00:27

Cata gelatina?

Ina 1

25.07.2011, 05:50

in functie de eveniment, Gaby
O fi 6 dimineatza, dar tot as vrea o felie

mamaieelena 1

25.07.2011, 07:16

Sidy 1

25.07.2011, 07:54

"...in functie de eveniment, Gaby .."
Esti de ...coma Ina
Totusi cata gelatina ???

Pacat ca nu ne-ai prezentat si o sectiune !

DIANA B 1

25.07.2011, 09:28

Frumos !

LUK 1

25.07.2011, 10:33

arata foarte bine

Rocsi 1

25.07.2011, 10:44

frumos tortulet

MotanLaOale 1

25.07.2011, 11:22

frumos

RuxyRux 1

25.07.2011, 11:26

Splendid!

gaby_gabytza 1

25.07.2011, 12:45

arata super fain imi plac foarte mult torturile diplomat

Lau 1

25.07.2011, 12:58

superb

aziz 1

25.07.2011, 13:08

arata superb

Ana_Maria269 1

25.07.2011, 13:38

Ma scuzati fetelor, am uitat sa spun cata gelatina. Trebuie 4 plicuri, fiecare de 10g

mihaelaM 1

25.07.2011, 15:48

mmmm....ai si pt mine

mirela0911 1

25.07.2011, 17:22

foarte bine arata

lilik 1

25.07.2011, 18:15

mena29 1

25.07.2011, 18:58

Cris2711 1

25.07.2011, 18:59

diaconta 1

25.07.2011, 19:09

alinutzika 1

30.07.2011, 21:49

bun, aspectuos, rapid...

Corinuta 1

02.08.2011, 11:12

woow!

cristina_kitty 1

29.08.2011, 09:10

POT SPUNE CA ESTE CEL MAI BUN TORT SI FFFFFFFFFFFFFFF REUSIT

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 22:47

foarte frumos ornat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "aproape" Marble