Tort diplomat cu piscoturi

de Gabitsa in Torturi, 12 Feb 2014 | 4117 vizualizari

COMENTARII (11)

deyutzky 1

12.02.2014, 23:34

Super tort! Bine ai venit!

MotanLaOale 1

12.02.2014, 23:37

Alexandra Burz 1

13.02.2014, 10:18

tare bun si aromat

Rocsi 1

13.02.2014, 11:04

Bine ai venit

babi5 1

13.02.2014, 12:06

Pushaa 1

13.02.2014, 13:02

bine ai venit!

_Alina_ 1

13.02.2014, 15:25

Bun venit!

MIUTA 1

13.02.2014, 16:34


Bun venit

Gabitsa 1

13.02.2014, 21:19

Multuuumesc !:*:* fetelor...sper sa devenim prietene

Ligia Bxl 1

19.06.2014, 16:20

Gelatina stiu ca nu se pune la fiert ca-si pierde din proprietati,tie cum ti-a iesit tortul,sa intarit?sunt curioasa sa stiu cum se comporta la fierbere

Gabitsa 1

25.06.2014, 18:47

Da ,mi-a iesit bine , desi acum daca vreau sa il mai fac inca odata , nu imi mai iasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aromat cu crema de branza si ciocolata - reteta nr 200