Tort Intercontinental

de La Ancuta in Torturi, 1 Ian 2013 | 25425 vizualizari

COMENTARII (72)

Bunica 1

01.01.2013, 17:55

Delicios!A mai ramas ceva?

T I M E A 1

01.01.2013, 17:56

Vai ce bine arata! Vin si eu la o felie

La Ancuta 1

01.01.2013, 17:56

Buni a ramas. Nu reusim sa-l dovedim. Fiind contagiosi suntem singuri

alilianaa 1

01.01.2013, 17:56

Bun, bun, bun....

La Ancuta 1

01.01.2013, 17:56

Timi hai ca esti aproape

La Ancuta 1

01.01.2013, 17:57

Multumesc Liliana

laura_n 1

01.01.2013, 18:02

minunat tort pt debutul acestui nou an

Valclaudia 1

01.01.2013, 18:02

ce frumusete de tort, felicitari,Ancuta!

gaby_duceag 1

01.01.2013, 18:05

Crema:
12 g alben usuri
)de unde luam?)))

La Ancuta 1

01.01.2013, 18:08

Multumesc Laura

La Ancuta 1

01.01.2013, 18:09

Claudia

Ade200 1

01.01.2013, 18:09

Fin şi elegant.

La Ancuta 1

01.01.2013, 18:10

Doamna cu pix rosu, vad ca nu ai de gand sa te schimbi nici anul asta

P.S. Toata reteta a fost cu spatii si nu stiu de ce

Valclaudia 1

01.01.2013, 18:10

e pe galbeni raspunsul la intrebarea Gabitei? Cred ca stiu... din o ua?

portiadelumina 1

01.01.2013, 18:14

Aici nu e de mine, e prea complicat. Adică reţetă şi corecturi, parcă văd că am să fiu urmărit cum mănânc

MotanLaOale 1

01.01.2013, 18:16

Bun bun si frumos

diaconta 1

01.01.2013, 18:29

E dureros de frumos iar gustul cred ca-i divin

La Ancuta 1

01.01.2013, 19:01

Padre eu promit sa nu urmaresc pe nimeni

La Ancuta 1

01.01.2013, 19:01

Multumesc Vladimir

Bya Ralu 1

01.01.2013, 19:02

e excelent ancuta

La Ancuta 1

01.01.2013, 19:03

Dia, crema este foarte fina. Mi-a placut mult

La Ancuta 1

01.01.2013, 19:03

Ralu

Lau 1

01.01.2013, 19:13

superb arata

Ina 1

01.01.2013, 19:34

waaa, cata ciocolata!

Miha 1

01.01.2013, 19:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos