Tort mascota

de MotanLaOale in Dulciuri, 2 Dec 2014 | 10389 vizualizari

COMENTARII (50)

MotanLaOale 1

02.12.2014, 21:49

Sa desprins numai prin rupere!

Rocsi 1

02.12.2014, 22:07

Ce tort ciocolatos ne-ai adus!

diaconta 1

02.12.2014, 22:22

Nu stiu ce sa zic atunci
Oricum e un tort delicios,chiar daca are alta forma.

Corinuta 1

02.12.2014, 22:30

Uuuuuu, ne-ai adus si tort Motanel, sa puna capac la toate felurile alea delicioase!

Criss 1

03.12.2014, 08:07

Delicios.

claudiaO 1

03.12.2014, 08:33

Motanel, chiar daca nu a iesit asa cum ti-ai dorit, tot a iesit ceva gustos si arata si tare bine!!!deci , capul sus

MotanLaOale 1

03.12.2014, 08:50

Multumesc

simona72 1

03.12.2014, 09:37

Bravo Vladimir!!

MotanLaOale 1

03.12.2014, 11:06

Multumesc

Lau 1

03.12.2014, 14:05

mirela0911 1

03.12.2014, 14:44

MotanLaOale 1

03.12.2014, 15:15

Multumesc

Lavinia 1

03.12.2014, 16:43

ce frumos este !!!

Lia_ 1

03.12.2014, 18:23

ce frumos. bravo

MotanLaOale 1

03.12.2014, 19:46

Multumesc

dantes 1

04.12.2014, 08:02

Super!

MotanLaOale 1

04.12.2014, 08:52

Sylvia 1

04.12.2014, 11:35

Bravo Motan penttru sinceritate, pentru readaptarea din viteza si de ce nu pentru rezultatul mai mult decat prezentabil . Sa stii ca am urmarit de curand o emisiune din Franta care est eun fel de Masterchef al patisierilor, Cel mai bun patisier din Franta se numea ( de amatori ) si acolo chiar si cei mai buni in finala au facut greseli si au avut esecuri patiseria este complicata. Inca o data bravo

Sylvia 1

04.12.2014, 11:43

Crema pe care ai facut-o tu este ganache au chocolat si proportia difera putin , se pune in principiu cantitate egala de ciocolata cu smantana lichida si aprox o traime unt, la 250 gr ciocolata amara, 250 ml smantana lichida si 70 gr unt asta este proportia data de La Rousse de patiserie si este cea mai corecta cu care am lucrat Uite ai si un filmulet cu realizarea unui ganache daca vrei, https://www.youtube.com/watch?v=yq_TypL_GNY

Sylvia 1

04.12.2014, 11:49

Si daca vrei un ganache aerat il faci dupa reteta asta cu ceva mai mult unt sau si mai corect adaugi amidon de porumb ca sa "lege" bine ganache-ul si apoi il bati cu mixerul, in felul acesta va ramane ferm si nu ca curge . Vladimir data viitoare sigur o sa faci tortul perfect

MotanLaOale 1

04.12.2014, 11:56

Multumesc pentru lamuriri si povete, Silvia.
Eu intodeauna invat din greseli si data viitoare iese sigur mai bun.

mihaelar63 1

04.12.2014, 16:28

Arata grozav t ortul Tu esti un dragut si foarte corect , ai spus avertizat ce nu este corect . Doar prin exercitiu se reuseste

MotanLaOale 1

04.12.2014, 22:59

Diana11 1

26.02.2015, 15:13

Arata super frumos

MotanLaOale 1

26.02.2015, 18:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 23.07 la 09:47

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata, de post