Tort Savoare cu Piersici

de adnas54 in Torturi, 22 Feb 2010 | 9415 vizualizari

COMENTARII (15)

Teo 1

22.02.2010, 21:45

Frisca , se bate inainte de a fi pusa pe baie de aburi?arata f. bine!

silvi0ara 1

22.02.2010, 21:58

Delicios.

Pasiune pentru bucatarie 1

22.02.2010, 22:37

nu teo,frisca se pune asa lichida fara sa fie batuta!arata foarte bine adina

Rocsi 1

22.02.2010, 22:38

super bun

dicarmencitta1957 1

22.02.2010, 22:41

Cred ca este un deliciu.Felicitari.

rivka 1

22.02.2010, 22:51

vai dar ce frumos arata, felicitari...

adnas54 1

23.02.2010, 08:52

Dragele mele @teo, @silvioara, @bitza, @rocsi, @dicarmencita, @rivka, va multumesc de aprecieri.
Pupicuri la toate..

Dnelutza 1

23.02.2010, 09:59

Mai ai, sau pot lua farfuriuta din imagine, ca sa-mi astimpar poftele ?!

violette 1

23.02.2010, 10:30

Super! Arata demential tortul tau

adnas54 1

23.02.2010, 11:41

@Dnelutza si @violette, s-a terminat asa de repede... dar mai facem...

cory 1

23.02.2010, 15:03

dc nam gelfix......ce merge... eu is in italia

cory 1

23.02.2010, 15:04

arata o nebunie...

adnas54 1

23.02.2010, 22:12

Cory, gelfixul trebuie sa fie si in Italia numai ca probabil se numeste altfel. Este un praf care se foloseste la legarea dulceturilor, foarte repede, fara sa se mai fiarba mult pana se leaga, ca pe vremea bunici. Daca nu gasesti sila voi, atunci pui clasica gelatina. cca 5 gr. Pupici

mamidesara 1

06.03.2010, 19:30

elena1988 1

10.03.2011, 17:47

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]