Valurile Dunarii

de Michelle in Prajituri, 24 Oct 2009 | 7161 vizualizari

COMENTARII (9)

Mihaela 1

24.10.2009, 22:44

tare bine arata!

ionix 1

25.10.2009, 08:29

Michelle 1

25.10.2009, 08:32

si e ff buna!

sandytza 1

25.10.2009, 10:20

imipace mult cum arata . felicitari.

Oana 1

25.10.2009, 11:56

Michelle, arata super prajiturica! Data viitoare incearca sa pui tu pozele sub reteta, acum am editat eu!

codnuti 1

25.10.2009, 17:41

pentru o incepatoare ,eu cred ca trebuie sa stie si la cite grade se coace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de ce nu se scrie ?????????e important!!!!!!!!!!!!!

Oana 1

25.10.2009, 18:17

Codnuti, de obicei la foc mediu spre mic, pe gratarul de sus. Eu habar nu am cate grade are cuptorul meu, nu-mi arata...iar ca sa fii sigura ca nu se arde, coace cum ti-am zis mai sus

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:45

mai ai?

Michelle 1

26.10.2009, 08:51

la 180 grade

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baclava greceasca