Vinete albe evantai cu sos Bechamel

de simona72 in Mancaruri de legume, 21 Aug 2013 | 9432 vizualizari

COMENTARII (33)

FlaviaD 1

21.08.2013, 16:19

Ce bunatate

simona72 1

21.08.2013, 16:22

Lia_ 1

21.08.2013, 16:55

n-am vazut si n-am facut

prezentarea e grozava

n-as putea manca in veci o vanata intreaga la o singura masa

simona72 1

21.08.2013, 18:19

Lia, multumesc frumos pt apreciere...noi nu mancam de fel mult la o masa, dar vinetele sa sti ca nu au fost mari, si nu le-am mancat cu paine, asa ca linistita vei putea.

jolygina 1

21.08.2013, 18:51

Valclaudia 1

21.08.2013, 21:33

Felicitari, minunata reteta , grozava prezentarea! Bravo, Simonelu' !

Rocsi 1

21.08.2013, 21:39

Arata bine

CookieMonster 1

23.08.2013, 09:47

vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete evantai