Vinete cu maioneza

de iulianacj in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2009 | 4187 vizualizari

COMENTARII (4)

Bucataras 1

09.09.2009, 00:15

Uite reteta aici, Cristi: http://www.bucataras.ro/retete/895/maioneza.html

Swanheart 1

16.10.2009, 12:48

Pot sa adaug ceva? Nu tocati vinetele cu cutitul, sau cu ceva metalic, pentru ca se innegresc. Sunt niste tocatoare speciale din plastic, sau daca nu, faceti ca mine: am un taietor de plastic (pe care tai doar fructele, sa nu ia miros de ceapa de pe cel de lemn), si il folosesc pe post de tocator. Vinetele raman albe, si e mai aspectuoasa salata. Eu pun si putin sos de ustoturoi in salata (din comert).

gaby_duceag 1

07.02.2010, 13:37

Swanheart,exista "cutite"din lemn,speciale pt vinete,il am de cand eram fata.si eu pun un singur catel de usturoi,pt aroma.iete-l.http://www.plastking.ro/lemn_elemei/taietor_vinete.jpg

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor