Vinete umplute

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 26 Aug 2010 | 5877 vizualizari

COMENTARII (33)

Dana Cristea - pusikmea 1

26.08.2010, 17:52

bune si bronzate

Corinuta 1

26.08.2010, 18:46

5 furci

Sylvia 1

26.08.2010, 18:52

Cum pot sa arate minunata compozitia

Rocsi 1

26.08.2010, 18:52

madi_marin 1

26.08.2010, 18:56

mmm....ce bunatate....

vero_closca 1

26.08.2010, 19:41

demential arata! 5 furculite!

Julie 1

26.08.2010, 19:48

Reteta asta a devenit ceva "clasic" aici ! Oricum vinetele sunt super!chiar si asa bronzate...cum zici tu...

ANCA 1

26.08.2010, 20:38

miaaaammmmm

Teo 1

26.08.2010, 22:16

minunate !

ela 1

27.08.2010, 00:15

le-ai bronzat..... pai daca esti in spania la soare....bronzul e de efect de obicei....

mena29 1

27.08.2010, 09:44

Bucataras Medi 1

27.08.2010, 19:46

minunat arata............

nadina73 1

29.08.2010, 17:17

danuta sau papat si bronzate

nadina73 1

29.08.2010, 17:17

multumesc corinuta

nadina73 1

29.08.2010, 17:18

sylviacum arata de bronzate nu?

nadina73 1

29.08.2010, 17:18

rocsi

nadina73 1

29.08.2010, 17:18

madi

nadina73 1

29.08.2010, 17:19

multumesc mult vero

nadina73 1

29.08.2010, 17:19

julia sti cum patim cu vinetele ca si cu tortu kadir

nadina73 1

29.08.2010, 17:20

anca

nadina73 1

29.08.2010, 17:20

asa e teo

nadina73 1

29.08.2010, 17:21

da sa stim ela cata draptate ai si arde soarele de numa la 36 grade ce mai

nadina73 1

29.08.2010, 17:21

mena

nadina73 1

29.08.2010, 17:21

medi

ela 1

29.08.2010, 17:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Beef Bourguignon