Zacusca de fasole uscata

de Ina in Zacusca, 9 Oct 2015 | 14416 vizualizari

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

09.10.2015, 22:56

Este preferata lui Andrei . Felicitari pentru munca depusa Mie imi place sa las boabele intregi

Ina 1

09.10.2015, 22:58

Mihaela, ne-a placut fooooarte mult Erau pra mari boabele de fasole, am preferat sa le dag la robot doar 2-3 secunde

RuxyRux 1

09.10.2015, 22:59

Vai de mine cum arata!!! Si cata munca Inisor harnicut!Acum stiu cu ce te astept la cafea ))))

Ina 1

09.10.2015, 23:00

Daaa, Ruxy, ca doar trebuie sa luam si-o gustare ))

mihaelar63 1

09.10.2015, 23:01

Hi- hi stiu eu cum sant boabele acelea dar servesc cu atentie sa nu ma inec

Ina 1

09.10.2015, 23:02

nici n-a venit iarna si s-au dus 4 borcane )

RuxyRux 1

09.10.2015, 23:10

)))))))))))))))))))))

MotanLaOale 1

09.10.2015, 23:24

buna buna

violeta30 1

09.10.2015, 23:50

Buna

CameliaR 1

10.10.2015, 00:16

dantes 1

10.10.2015, 07:00

Buna!

mirela0911 1

10.10.2015, 09:48

Ce buna e! Si eu las fasolea intreaga! In orice varianta este foarte buna!

MonaMimi 1

10.10.2015, 11:37

imi place, voi folosi si eu reteta ta

Rocsi 1

11.10.2015, 10:51

Stiu ca eu este foarte, foarte buna

Andra_Constantinescu 1

20.10.2015, 18:56

Foarte buna e! Ma bucur ca ai incercat!

Ina 1

20.10.2015, 19:12

Eu ma bucur si mai mult ))

Ina 1

20.10.2015, 19:12

MonaMimi, sa-mi spui parerea ta dupa ce faci

fulgdenea 1

25.01.2016, 15:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]