Zarzavat pentru bors

de adriana_bobu in Conserve, 23 Sep 2010 | 16616 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

24.09.2010, 00:01

Super!

nadina73 1

24.09.2010, 00:11

super buna si eu pun de obiceisuper 5 f

La Ancuta 1

24.09.2010, 10:55

Rocsi 1

24.09.2010, 10:58

Sylvia 1

24.09.2010, 11:07

Super

ionix 1

24.09.2010, 13:19

perfect pt ciorbite

Ina 1

24.09.2010, 20:26

eu le pastrez separat ( patrunjel, leustean, ardei... ), dar asa e si mai bine

Bunica 1

24.09.2010, 21:08

E foarte bun ! Faceam si eu cand nu aveam congelator, acum.....

cuoco69 1

24.09.2010, 23:19

superrrrrrrrrrrr

Corinuta 1

25.09.2010, 22:21

Foarte buna idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti in otet