publicat la 22.01.2017
publicat la 22.01.2017
publicat la 22.01.2017
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Ficatei de pui
Frigem ficatul pe ambele parti, il tragem de pe foc, il saram. Sosul: in blender punem cartoful, 1 lingura smantana, uleiul, usturoiul, sarea si piperul, mixam si amestecam cu restul de smantana. Montam farfuria.
Prepelite umplute
Prepelitele se parlesc, se spala. Zdrobim impreuna cartoful, ficatul, untul, carnaciorii fara membrana. Saram si piperam compozitia. Ungem o tava cu ulei. Prepelitele le saram si piperam, le umplem cu amestecul de mai sus. Vasul a fost acoperit cu folie de aluminiu. Dam totul la cuptor, la 160 de...
Carnaciori cu mamaliga
Carnaciorii ii gatim la cuptor, mamaliguta o preparam cu unt din belsug, maslinele le pasam cu ulei de masline, piper si o lingurita de hrean ras. Se asaza pe farfurie. Super simplu.
Bilute din cartof cu unt
O simpla gustarica, nu avem nevoie de cantitati in aceasta reteta simplista, o gatim dupa bunul plac. Cartofii ii punem la fiert cu putina sare, cand este au fiert, ii scoatem, ii pasam si ii amestecam cu unt rece, facem bilute ca in poza. Carnea o punem impreuna cu morcovul taiat...
Mazare cu muschiulet afumat
Am calit ceapa in untura, am adaugat muschiuletul bucatit. Am turnat mazarea. Intr-o oala separat, am fiert apa, iar dupa ce am turnat mazarea, am pus apa, pasta de tomate, sarea si piperul. A inceput sa fiarba, dupa 8 minute, am stins focul si am adaugat mararul.
Cubulete de carne pe salata de orez
Orezul l-am fiert, cand a fost gata, l-am bagat sub jet de apa rece, apoi impreuna cu ceapa taiata marunt si patrunjelul, le-am amestecat si asezonat cu sare, ulei si otet. Cubuletele de carne le-am tras la tigaie impreuna cu mix-ul de condimente, sare, putin zahar brun si am stins cu o lingurita...
Banalul snitel
Snitelele clasice pe care toata lumea le face. Carnea batuta, sarata putin, am trecut-o prin faina, apoi prin oul amestecat cu piper, putina sare si cimbru, dupa care prin pesmet. Le-am prajit pe ambele parti, pana au prins culoarea din poza. Ador piperul si cimbrul la snitele.
Tocanita de porc cu legume
Ceapa am calit-o intr-o lingura de ulei, peste care am pus carnea si-am lasat-o 5 min. la foc moderat. Intre timp, am pasat in blender, gogosarul murat, zaharul brun, mustarul, 2 linguri ulei, catelul de usturoi,150 ml de apa si faina. Acest amestec l-am turnat peste carne in oala. Cand a inceput...
Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza
Fierbem cartoful 12-15 min. Amestecam carnea tocata cu putin marar, cascavalul ras, usturoiul zdrobit, ceapa, sare, piper, chilii, busuioc si o lingurita din oul batut. Aplicam carnea pe betigasele de frigarui si asezam pe grill-ul incins. Rotim betigasele pana se fac pe toate partile. Cartoful...
Piftie
Am lasat bucatile din porc, de seara in apa rece cu sare si otet. A doua zi, se spala in 2-3 ape reci. Le-am pus la fiert, la foc mic, impreuna cu ceapa, dafinul si ienibaharul, intr-o oala de 17 L, cam 8-9 ore. Am oprit focul si am lasat sa se raceasca, dupa care am scos bucatile din oala, am...
Iepure la cuptor
Cu o seara inainte, punem iepurele portionat in bucati, in apa cu otet. A doua zi, in blender pasam ceapa, usturoi, ulei, 50 ml din bere. Amestecul il combinam cu berea ramasa, piper, sare, chili. Asezam carnea in tava si turnam amestecul. Il dam la cuptor 1 ora, la 160 grade C, acoperit cu...
Carne porc pe pat de rucola
Tragem la tigaie carnea in unt, foarte rapid (1 min.maxim pe ambele parti), timp in care o si condimentam cu sare, piper, stoarcem 1/2 lamaie peste carne; o punem la cuptor, la 200 grade C, pentru 12-13 min. Morcovul il feliem cu un curatator, il tragem la tigaie, in ulei foarte incins pentru...
Cotlet de porc si cartofi la cuptor
Intr o tigaie cu maner rezistent la cuptor, adaugam cubul de unt; dupa topire, adaugam usturoiul zdrobit. Cotletul il frigem cate 20-30 secunde pe fiecare fata (sigilam). Oprim focul, il condimentam cu cimbru, piper negru, sare si piperul rosu deasupra. Tigaia se introduce in cuptorul preincalzit...