Iepure la cuptor

de silvianart in Iepure, 7 Ian 2017 | 12742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. iepure
  • 250 ml bere neagra
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 ceapa
  • piper
  • sare
  • chili
  • 100 ml otet
  • 1 litru de apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

Cu o seara inainte, punem iepurele portionat in bucati, in apa cu otet.
A doua zi, in blender pasam ceapa, usturoi, ulei, 50 ml din bere. Amestecul il combinam cu berea ramasa, piper, sare, chili. Asezam carnea in tava si turnam amestecul.
Il dam la cuptor 1 ora, la 160 grade C, acoperit cu folie, apoi fara, a doua ora. Am folosit cuptorul electric cu ventilatorul pornit, in ultima parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana