Iepure la cuptor

de silvianart in Iepure, 7 Ian 2017 | 13439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. iepure
  • 250 ml bere neagra
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 ceapa
  • piper
  • sare
  • chili
  • 100 ml otet
  • 1 litru de apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

Cu o seara inainte, punem iepurele portionat in bucati, in apa cu otet.
A doua zi, in blender pasam ceapa, usturoi, ulei, 50 ml din bere. Amestecul il combinam cu berea ramasa, piper, sare, chili. Asezam carnea in tava si turnam amestecul.
Il dam la cuptor 1 ora, la 160 grade C, acoperit cu folie, apoi fara, a doua ora. Am folosit cuptorul electric cu ventilatorul pornit, in ultima parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]