Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Cantar digital pentru bucatarie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Perie de pantofi
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 07.03 la 15:19
pe 07.03 la 14:38
pe 07.03 la 11:02
pe 06.03 la 10:19
de vasimur 4
pe 05.03 la 17:49
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
kira
vasimur
RODIMUR
amalia01 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Laci 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...