Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Veioza OSVINO, LED
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Termometru cu ecran LCD
Set de 10 forme pentru briose
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 16:18
de Bucataras 8
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
pe 07.11 la 12:06
pe 06.11 la 11:14
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
Lau
mirela0911 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
katty 7
ella49 1
Dana2010 1
nicoleta_radvan 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...