Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Mures
Bucataras din 01.05.2009
Se curata telina, se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se racoreste, se paseaza intr-un castron si, amestecandu-se cu mixerul sau cu lingura de lemn, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Spre final se adauga apa foarte rece.
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
Voturi:11
Voturi:4
Voturi:26
In cont 31
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 16:01
la 15:03
la 10:53
ieri la 10:19
pe 28.05 la 09:04
de oanapl 8
5 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
vasimur
Bucataras
RODIMUR
DIANA B 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de telina
Se curata telina, se fierbe in apa cu sare. Dupa ce se racoreste, se paseaza intr-un castron si, amestecandu-se cu mixerul sau cu lingura de lemn, se adauga putin cate putin uleiul, zeama de lamaie si mustarul. Spre final se adauga apa foarte rece.