Portofele cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 18425 vizualizari

 

Simplu, gustos si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 400 gr telemea
  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu telemea:

Se face un aluat din faina, 250 gr telemea rasa, 1 ou si 100 gr unt. Trebuie sa iasa un aluat elastic. Daca este cazul se pot adauga 1-2 linguri de lapte. Se framanta bine si se lasa 30 de minute la frigider. Se intinde o foaie, se decupeaza forme rotunde. Se aseaza in mijloc putina telemea rasa, se inchide apasand bine marginile, care apoi se preseaza cu o furculita. Se ung cu un ou batut si se presara cu susan. Se coc 25 de minute, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv spirale cu branza si masline