![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 14.07.2019
publicat la 12.07.2019
publicat la 28.02.2016
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Tartine cu spanac
Spalam bine spanacul si il taiem fideluta. Prajim feliile de paine si le ungem cu putin ulei de masline. Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline la incins, adaugam spanacul si usturoiul pisat. Calim pana este facut, dupa care aranjam pe painea prajita.
Spanac cu ochiuri
Spanacul spalat bine si oparit, il tocam marunt Intr-o cratita punem 150 ml ulei Lasam la incins uleiul Adaugam faina, mestecand continuu Adaugam spanacul, amestecam pana se incorporeaza tot cu faina Adaugam treptat laptele, sarea si piperul Lasam sa fiarba molcom aproximativ...
Cartofi natur cu ardei gras rosu si patrunjel verde
Se fierb cartofii in coaja Se probeaza cu furculita, cand aceasta intra in cartof inseamna ca sunt fierti Se taie cubulete potrivite Ardeiul se taie felii subtiri Se adauga peste cartofi Se asezoneaza cu sare si piper Se adauga patrunjelul tocat POFTA BUNA!!!