Tartine cu spanac

de Alexandra Burz in Mancaruri de legume, 3 Mai 2014 | 3406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii paine toast
  • 200 gr spanac proaspat
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu spanac:

  1. Spalam bine spanacul si il taiem fideluta.
  2. Prajim feliile de paine si le ungem cu putin ulei de masline.
  3. Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline la incins, adaugam spanacul si usturoiul pisat.
  4. Calim pana este facut, dupa care aranjam pe painea prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille de legume cu branza