publicat la 10.12.2014
publicat la 10.12.2014
publicat la 10.12.2014
Te chinuie problema banilor. Se rezolva repede daca renunti la cateva vicii, cum ar fi cumparatul compulsiv de animalute de plus roz. Mai bine ti-ai gasi un hobby gratuit, cum ar fi uitatul la cai verzi pe pereti.
Bucataras.ro
[email protected]
Caneloni cu pui si ghebe
Ceapa se curata si se taie cubulete. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Tijele de telina se taie cubulete. Intr-un vas amestecam legumele, cu ghebele, carnea tocata, usturoi pisat ,sare si piper dupa gust. Pentru sos , topim untul intr-o cratita, adaugam in ploaie...
Budinca de paste
Intr-un vas batem ouale cu putina sare. Adaugam ricotta si amestecam bine. Incorporam pastele, mai adaugalm putina sare si piper. Rasturnam totul intr-o tava in care am pus o hartie de copt. Deasupra punem buctele mici de cascaval. Dam la cuptor la foc mediu pt circa 20-25 minute....
Capellini cu sos de smantana si praz
Punem pe foc o oala cu apa si o lingura de sare. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le lasam circa 5 minute. Prazul se taie bucatele si se pune la calit. Se adauga kaizerul taiat bucati si se calesc impreuna pentru circa 5 minute. Se condimenteaza cu sare ,piper si usturoi . Peste...
Spaghette carbonara
Fierbeti spaghetele in apa cu sare. Taiati pieptul de porc in bucati mai mici si puneti-l la gatit intr-o tigaie fara ulei.adaugati si usturoi tocat marunt .Lasati la foc pana se rumeneste bine. Bateti oul cu smantana, sare, piper ,busuioc si patrunjel tocat. Dupa ce au fiert spaghetele...
Ravioli cu cartofi
Aluatul: se framanta un aluat usor de modelat din aceste ingrediente.. Umplutura :cartofii se fierb in coaja, se curata si se piseaza ca pt pireu. Se amesteca cu branza rasa, cascavalul, oul , sare si piper. Mararul se toaca fin si se pune peste restul ingredientelor. Se amesteca...
Penne cu carne tocata
Se pun pennele la fiert in apa clocotita cu sare. In acest timp se face sosul. Ceapa se curata si se caleste pana devine lucioasa. Se pune carnea tocata peste ceapa si se lasa sa se caleasca impreuna aproximativ 3 minute. Se pune apa in tigaie si se lasa sa fiarba totul pana carnea e bine...
Tagliatelle aromate cu ciuperci
Spala bine ciupercile pentru a indeparta orice urma posibila de pamant si apoi taie-le feliute. Taie ceapa marunt, spala si taie rosia cuburi mici. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste ceapa,a daugand la sfarsit usturoiul intreg. Scoate catelul de usturoi cand s-a rumenit, fara...
Tortellini cu porumb si gusa afumata
Tortellini se fierb. Intre timp intr-o cratita fara ulei se pune gusa, se lasa sa se rumeneasca, se pun ciupercile si se calesc si ele, se pune o lingura de smanana si patrunjel verde si condimente dupa gust.. Intr-un bol se pun tortellini, sosul si porumb din conserva. Se amesteca si se...
Lasagna cu piept de pui si legume
Foile de lasagna se fac din cate un ou la fiecare 100 g faina si un praf de sare. Legumele se calesc pana se inmoaie, se adauga pieptul de pui si usturoiul si se lasa la foc potrivit pana fierbe totul si se leaga ca un sos. Se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ia un vas de yena...
Macaroane cu cabanos
Cabanosul se taie in bucati de 2- 3 cm. Se ia fiecare macaroana si se introduce in fiecare bucata de cabanos. Eu am pus cate 2 macaroane la fiecare bucata de cabanos. Se pune apa la fiert, cand fierbe se pun macaroanele. Se lasa sa fiarba. Intre timp se face sosul: ceapa, morcovul si...
Tagliatelle cu ton
ceapa se curata se taie si se pune in tigaie cu tonul. se calesc2 minute apoi se adauga sucul de rosii ,condimente,si usturoiul tocat.. se mai lasa la foc cateva minute. pastele se fierb aparte in apa cu sare, se scurg si se aseaza pe farfurie.. se pune deasupra sosu cu ton si se...