Capellini cu sos de smantana si praz

de AnyCostescu in Paste, 17 Dec 2013 | 4700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata praz
  • 200 g kaizer afumat
  • 150 g capellini
  • ulei pt calit
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capellini cu sos de smantana si praz:

Punem pe foc o oala cu apa si o lingura de sare. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le lasam circa 5 minute.

Prazul se taie bucatele si se pune la calit.

Se adauga kaizerul taiat bucati si se calesc impreuna pentru circa 5 minute. Se condimenteaza cu sare ,piper si usturoi .

Peste kaizer si praz punem 5 linguri de smantana si lasam sa fiarba impreuna totul 2 minute.

Dupa ce au fiert pastele ,le scurgem si le punem in farfurii, si punem deasupra sosul.

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Capellini cu sos de smantana si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste ''Alfredo''