publicat la 30.12.2013
publicat la 11.12.2013
publicat la 14.11.2013
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Somon la cuptor (reteta video)
Pentru somonul la cuptor pregatim in primul rand toppingul aromat care va fi pus peste peste si bagat in cuptor. Pentru asta punem intr-un robot de bucatarie sau intr-un blender ambele tipuri de mustar, rozmarinul, cimbrul, coaja si jeama de lamaie si putin ulei de masline. Condimentati cu sare...
Calamari prajiti (reteta video)
Spalati foarte bine calamarii si amestecatii cu patrinjelul tocat. Aveti gjija cand cumparati calamari. Acestia au un miros secific fructelor de mare dar fara a fi puternic, trebuie sa aiba carnea stralucitare si ferma si culoarea alba (pentru cei de crecatorie) si violet (pentru cei salbatici)....
Sardine pane in stil marocan (reteta video)
Puneti sardinele intr-un bol si adaugati peste ele patrunjelul tocat, ceapa, uleiul de masline, condimentele, sare si piper. Amestecati foarte bine totul avand grija sa nu rupeti sardinele. Puteti lasa pestele la marinat pentru 1-2 ore dar il puteti si praji imediat. Alegeti 2 sardine...