Moni_alex

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 30.04.2015

RETETE87
PRIETENI163
Retete / Aperitive / Garnituri

Cartofi cu ceapa verde si branza de capra

In Aperitive / Garnituri la 14 Iun 2016

Se fierb cartofii in coaja apoi se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie rondele mai groase. Se unge o tava cu putin unt, se aseaza un rand de cartofi taiati rondele, 3 fire de ceapa verde,taiate marunt si deasupra se rade branza de capra pe razatoarea mare. Se...

Oua umplute cu peste

In Aperitive / Garnituri la 10 Apr 2016

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Am pregatit si maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, o lingurita de mustar, sare si ulei. Ceapa, castravetele acru, patrunjelul si mararul se taie foarte marunt. Eu am avut file de...

Parjoale din peste

In Aperitive / Garnituri la 16 Mar 2016

Se fierbe fileul de peste si se lasa sa se raceasca. Ceapa se taie marunt si se inabuse in putin ulei cu apa pana se inmoaie. Cand s-a racit pestele se marunteste cu furculita si se amesteca cu urmatoarele ingrediente:oul, galbenusul, ceapa, o lingura faina, felia de paine inmuiata in...

Legume gratinate

In Aperitive / Garnituri la 17 Feb 2016

Spalam conopida si varza de Bruxelles, taiam conopida in buchetele si indepartam frunzele exterioare ale verzei. Fierbem legumele separat in apa sarata pana cand se patrund usor cu un cutit. Le scurgem de apa si le lasam la racit. Intre timp, pregatim sosul Bechamel punand la topit trei...

Drob de pui

In Aperitive / Garnituri la 27 Noi 2015

Punem la fiert ficatul separat, inimile si pipotele separat si pieptul de pui cu o ceapa si morcovii cu putina sare, fiecare in cate un vas.Daca este nevoie, se ia spuma de deasupra. Cele 2 cepe se taie marunt si se inabuse cu putin ulei si apa pana se inmoaie. Dupa ce au fiert toate...

Pate de ficat de pui

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2015

Se curata ficatul, se spala bine si il punem intr-o craticioara. Se acopera cu apa, sa depaseasca ficatul cu 2-3 degete, se adauga ceapa taiata in ineluse subtiri, boabele de piper si o lingurita de sare. Se fierbe ficatul pana este complet patruns, cca 25-30 de minute la foc mic. Cu o lingura...

Cartofi la cuptor cu rosii si ceapa

In Aperitive / Garnituri la 9 Iun 2015

Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie rondele mai groase de aprox 3-4 mm. Se lasa in apa rece. Rosiile se spala si se taie in rondele groase de aprox. 5 mm, se curata ceapa si se taie in rondele de aprox 2-3 mm. Acoperim un vas de yena sau o tava cu hartie de copt si se aseaza...

Taci si inghite cu oua de prepelita

In Aperitive / Garnituri la 2 Iun 2015

Se pune laptele pe foc, cand se incalzeste se adauga malaiul si se fierbe pana iese o mamaliguta mai moale. Branza telemea se faramiteaza si se amesteca cu smantana. Se unge cu unt un vas de yena, se pune jumatate din mamaliguta moale, se adauga amestecul de branza cu smantana, cateva...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 11.10.2019

Desert prajitura Snickers

publicat la 19.08.2018

Desert tort aniversar

publicat la 15.04.2018

Cheesecake cu visine si ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]