Parjoale din peste

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2016 | 12963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de cod
  • o ceapa mica
  • o felie de paine inmuiata in lapte
  • un ou + un galbenus
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • o lingura faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din peste:

Se fierbe fileul de peste si se lasa sa se raceasca.

Ceapa se taie marunt si se inabuse in putin ulei cu apa pana se inmoaie.

Cand s-a racit pestele se marunteste cu furculita si se amesteca cu urmatoarele ingrediente:oul, galbenusul, ceapa, o lingura faina, felia de paine inmuiata in lapte, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel.

Se fac parjoale de marime potrivita, se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Le-am servit cu cartofi natur.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

17.03.2016, 12:14

Prezenta la asa ceva !!!

Moni_alex 1

17.03.2016, 12:30

Multumesc!

Rocsi 1

17.03.2016, 19:55

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu cartofi