
publicat la 24.05.2013
publicat la 14.03.2013
publicat la 01.03.2013
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Cod negru cu mujdei si mamaliga
Reteta de cod negru cu mujdei si mamaliga se prepara rapid si cu un rezultat excelent. Hai sa povestim cum se face: Am lasat pestele la decongelat, apoi l-am spalat, l-am uscat, l-am portionat, l-am condimentat si l-am lasat 20 de minute sa-si ia gust de la condiment. Intr-o tigaie...
Somon pe pat de legume
Pestele l-am spalat in apa rece , i-am indepartat solzii (pffffffffffffff) si intestinele l-am condimentat cu de toate si l-am portionat in ideea de-a se patrunde mai bine . Am curatat legumele , am taiat morcovul si ceapa rondele , ardeii fasii , si usturoiul strivit putin cu lama cutitului si...
Macrou prajit cu mamaliga si piper ( mujdei de usturoi)
Am curatat macrourile ( la merlucius am renuntat , era prea mult ptr noi doi ) de intestine , l-am decapitat , l-am spalat bine si l-am lasat la scurs. Am condimentat din belsug pestele si l-am lasat 20 de minute la rece sa-si ia gusturile . Am pregatit tigaia Amway , care nu lipeste si nu...