Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
cluj-napoca
Bucataras din 16.05.2010
Se pune la fiert laptele cu zaharul si vanilia . Cand clocoteste se pune in ploaie grisul si se amesteca ca sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc mic 15-20 minute, amestecam continuu pana cand se ingroasa. Se serveste cu gem si stafide.
publicat la 30.01.2014
publicat la 27.08.2013
Stii ca atunci cand erai copil, parintii tai se mutau foarte des dintr-o casa în alta? Dar tu i-ai gasit de fiecare data…...
Voturi:18
Voturi:28
Voturi:25
In cont 29
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 13:59
de Bucataras 8
la 08:30
la 08:26
la 08:22
ieri la 09:18
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Ester 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ALMARI74 1
mamidesaramaria 1
anatrisca 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Gris cu lapte
Se pune la fiert laptele cu zaharul si vanilia . Cand clocoteste se pune in ploaie grisul si se amesteca ca sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc mic 15-20 minute, amestecam continuu pana cand se ingroasa. Se serveste cu gem si stafide.