publicat la 11.06.2015
publicat la 28.05.2015
publicat la 20.05.2015
Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!
Bucataras.ro
[email protected]
Mini tarte cu crema si fructe
Am dat zaharul si coaja de lamaie prin robot si le-am facut pudra. Intr-un recipient am adaugat zaharul lamaia pudra ,faina, oul, galbenusul, untul moale si praful de copt. Framantam bine aluatul pana devine usor de modelat. Il invelim intr-o folie transparenta alimentara si dam la...
Negresa de post
Intr-un vas punem zaharul, sucul de piersici si uleiul si batem cu mixerul pana ce se topesc granulele de zahar sa fim siguri ca e topit, in alt vas punem faina ,cacaoa si praful de copt si amestecam bine dupa care le incorporam in compozitia cu zaharul . Se adauga putin cate...
Poale-in brau si placinte cu branza
POALE IN BRAU Aluatul Intr-un vas am cernut faina unde am facut o groapa la mijloc. Intr-o craticioara am adaugat ouale, apa minerala, sarea, zaharul si rasaturile si am batut cu un tel. Am lasat sa se incalzeasca putin dupa care am dat-o deoparte....
Muffins ( 12 Briose )
Intr-un vas am batut spuma zaharul cu cele 3 oua si zaharul vanilat pana devine o crema spumoasa , dupa care adaugam uleiul in fir subtire exact ca la maioneza . Se adauga faina, praful de copt si continuam sa amestecam pana devine amestecul de consistenta unui...
Tarta cu crema de vanilie si portocale
BLATUL Eu am folosit zahar normal care l-am facut pudra dandu-l prin robot , Intr-un vas adaugam zaharul pudra , coaja de lamaie, faina,oul si galbenusul, untul la temperatura camerei si lingurita de praf de copt. Lucram cu ingredientele pana obtinem un aluat...
Ciambellone marmorizzato
Intr-un recipient adaugam zaharul, coaja rasa de lamaie si ouale si lucram cu mixerul pana obtinem o crema spumoasa , adaugam untul si continuom sa lucram pana se omogenizeaza untul, apoi in aceiasi compozitie adaugam esenta de vanilie si laptele si continuom sa lucram . Unim faina si...
Cozonac cu nuca si stafide
Pregatim faina. Eu am facut din 1 kg si 400 g deoarece am tavi de copt mai inalte si mai lungi. Intr-un vas separam galbenusurile de albusuri si pregatim doar galbenusurile cu zaharul, amestecam pana devine spumos, dupa care adaugam coaja de lamaie si portocala, sarea si un pic de apa...
Prajitura de portocale
Intr-un recipient mixam zaharul cu ouale pana devine o crema spumoasa, dupa care adaugam coaja de portocala, untul si continuam sa amestecam pana devine si mai spumos. Adaugam laptele, sucul de portocale si faina si lucram, atentie faina putin cate putin se adauga pentru a nu face cocoloase...
Tort de Fructe
BLATUL Blatul obisnuiesc sa il fac cu o zi inainte pt a fi destul de rece si sa il pot manevra cum vreau eu. Frecam ouale cu zaharul cu mixerul pana devin spumoase iar apoi adaugam apa si continuam sa amestecam adaugand faina cu praful de copt si varful de sare. Ungem tava cu...