Andreea Baraboi

1

Bucataras
incepator

iasi

Bucataras din 25.04.2014

RETETE93
PRIETENI105
Retete / Dulciuri

Prajitura Dukan

In Prajituri la 13 Dec 2014

Am mixat ouale cu praful de sare si indulcitorul pana au devenit spuma, apoi am adaugat branzica si am continuat sa  mixez, apoi pe rand adaug esenta, iaurtul si taratele de ovaz amestecate cu praful de copt si am mixat inca 2 minute Lasam  totul la odihnit 30 min dupa care punem in...

Prajitura cu crema

In Prajituri la 13 Dec 2014

Intr-un bol am mixat ouale cu praful de sare si apoi in 2 etape am adaugat zaharul si le-am batut pana ce si-au dublat volumul. Adaugam apa minerala si faina o amestecam cu praful de copt iar apoi in etape adaugam faina Intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt si bordurile le-am uns...

Clatite aurii

In Prajituri la 3 Dec 2014

Am batut   ouale cu rasatura de lamaie si portocala si sarea , le-am batut  spuma cu telul si apoi am  adaugat laptele. Apoi  treptat am am adaugat faina  pana ce compozitia  mi-a rezultat densa si nu lichida. Intr-o tigaie am adaugat 3 picaturi de ulei dupa...

Tort Diplomat

In Torturi la 1 Dec 2014

Intr-un vas micut punem gelatina cu un pahar de apa calduta si lasam pana la momentul folosirii. Pregatim crema unde intr-un vas adaugam cele 5 galbenusuri, 2 lg faina, zaharul esenta si amestecam cu telul si incet incet adaugam laptele si batem bine pana ce nu mai avem cocoloase. Pune...

Prajitura dietetica Dukan

In Prajituri la 29 Noi 2014

Batem  ouale spuma  dupa  care incorporam branza de vaci si batem totu pana se omogenizeaza. Incorporam esenta ,  indulcitorul lichid si  tarata  de  ovaz si batem bine totul. La sfarsit adaugam praful de copt stins in  zeama se lamaie si continuom sa...

Raffaello

In Dulciuri la 29 Noi 2014

Intr-un  bol am adaugat laptele si  fulgii de cocos si am amestecat pana am obtinut o pasta  densa  nu  moale. Am invelit  vasul in  folie alimentara si am dat la frigider pt  30 min. Cand este destul de rece si se poate modela  formam bilute...

Chec dietetic Dukan

In Prajituri la 26 Noi 2014

Batem ouale spuma tare  dupa care adaugam indulcitorul  si continuam sa amestecam. Apoi adaugam branzica de vaci si batem bine pana se omogenizeaza compozitia, adaugam esenta, praful de copt si iaurtul si batem bine pana se incorporeaza totul La sfarsit adaugam tarata de ovaz si...

Mini cornuri fragede

In Dulciuri la 19 Noi 2014

Intr-un vas se adauga  faina si facem o gaura in mijloc unde adaugam  rasatura de portocala si lamaie, sarea, oul si separat dizolvam drojdia in apa minerala preferabil calduta si apoi o adaugam in mijloc si framantam pana obtinem un aluat lucios si elastic, pe timpul framantarii am...

Placinta cu dovleac DUKAN

In Dulciuri la 18 Noi 2014

Pregatim blatul ,unde se amesteca toate ingredientele de mai sus ,unde obtinem o compozitie densa pe care o lasam 30 min la odihna pt a se unfla taratele. Pe o tava de copt invelita cu hartie adaugam jumatate din compozitie si o dam la cuptor pana nu mai este asa lichida, pt circa 10 min....

Cornuri mofturoase

In Dulciuri la 4 Noi 2014

Incalzim laptele dar nu foarte fierbinte. Intr-un vas punem faina ,zaharul si cel vanilat,margarina si drojdia dizolvata in putin lapte caldut. Peste toate aceste ingrediente adaugati laptele si framantati pana obtineti un aluat lucios si nelipicios. Daca este lipicios mai adaugati faina....

Tort de ciocolata alba

In Torturi la 30 Oct 2014

BLATUL Separam albusurile de galbenusuri,  albusurile le batem spuma tare, peste care adaugam cate o lingura de zahar si amestecam pana cand albusurile devin tari si lucioase. ATENTIE: daca nu batem albusurile tari blatul nu va iesi pufos. Separat  galbenusurile le amestecam cu...

Foi de placinta cu mere

In Dulciuri la 27 Oct 2014

Se spala merele si se dau prin razatoarea mare iar apoi scurgem zeama lasata de acestea. Adaugam zaharul si scortisoara si amestecam bine. In tava de la aragaz punem hartie de copt si incepem cu un strat de foi si apoi mere si asa continuom pana terminam foile si umplutura. Ultimul strat il...

Muffin DUKAN

In Prajituri la 25 Oct 2014

Intr-un bol adaugam cele 9 linguri de  tarate , apoi ouale si batem putin, apoi  iaurtul , praful de copt si celelalte ingrediente si amestecam bine. Lasam  30 min la odihnit, asa se inmoaie  taratele. In formele pt  muffin ( eu cu un pensonas  cu  foarte...

Clatite cu dulceata

In Dulciuri la 20 Oct 2014

Se bat ouale  cu praful de  sare, se  adauga apa minerala, coaja de  lamaie si portocala si continuam sa amestecam, apoi adaugam faina putin cate putin si compozitia trebuie sa rezulte o compozitie densa dar nu prea lichida. Daca  compozitia e prea groasa mai diluam cu...

Chec cu goji ( Dukan)

In Prajituri la 19 Oct 2014

Se cerne  taratele de  ovaz. Apoi se amesteca cu praful de copt si amidonul. Albusurile se bat spuma tare. Galbenusurile le mixam cu indulcitorul praf si esentele plus coaja, peste care se adauga laptele, iar apoi amestecul de tarate. Peste  compozitia  de galbenusuri...

Brioche

In Prajituri la 14 Oct 2014

Intr-un bol cerneti faina unde adaugati zaharul , sarea si dojdia dizolvata in laptele caldut. Incepem sa adaugam cate un ou pana terminam cele 6 oua si  framantam  bine, adaugam laptele si  continuom sa  framanta  dupa care adaugam untul  care este moale, sau...

Cozonaci pufosi

In Prajituri la 14 Oct 2014

Intr-un bol unde vom framanta aluatul cernem faina si facem o gaura pe mijloc. Intr-un vas batem cele 5 galbenusuri cu zaharul, adaugam apa minerala, coaja de lamaie si de portocala, sarea. Le  batem si le lasam pe foc sa se incalzasca putin, foarte putin. Incalzim si apa minerala pt...

Negresa cu glazura de mere caramelizate

In Prajituri la 9 Oct 2014

Am batut cele doua oua cu cana de zahar pana  ce  aproape s-a topt zaharul, am adaugat  cele doua cani de fanta , si am continuat sa amestec cu mixerul, am adaugat faina  in repetate  randuri ca sa nu imi faca  cocoloase, unim uleiul si amestecam bine, dupa care...

Petrali

In Prajituri la 29 Sep 2014

Umplutura trebuie realizata cu o zi inainte. Intr-un vas unde  nu se lipeste adaugam nuca sfarmata , smochinele taiate , migdalele, rahatul taiat.Aceste ingrediente nu trebuiesc  tocate. ci taiate in  bucati mai grosolane.  Unim si cacaoa, stafidele,zaharul,...

Placinta cu mere

In Dulciuri la 22 Sep 2014

Pt aluat Asezam faina intr-un  bol adanc si facem o gaura in mijloc, Intr-un vas  adaugam cele  3 oua, zaharul, sarea,coaja de lamaie si jumatatea de cana de lapte  si le batem   circa 5 min si le  punem pe foc   sa se incalzeasca putin. Intr-un...

Prajitura cu mere si iaurt

In Prajituri la 18 Sep 2014

Am  curatat merele si le-am taiat  felii subtiri si intr-un bol  adaugam peste ele sucul  de la   cele 2 lamai . Inainte  radem lamaile  pt ca ne e ste necesara  coaja de lamaie. Intr-un bol adaugam ouale , zaharul si  coaja de lamaie rasa  si...

Tort cu ananas

In Torturi la 7 Sep 2014

Blatul: Am batut ouale cu zaharul pt 30 minute pana ce isi tripleaza volumul. Faina am amestecat-o cu praful de copt si sarea pe care am adaugat-o peste spuma de oua in 3 reprize amestecand cu un tel de sus in jos. Intr-o tava de 26 cm care pe fundul tavii am pus hartie de copt si bordurile...

Tort LA MULTI ANI

In Torturi la 3 Sep 2014

Blat Intr-un bol  adaugam  ouale si zaharul  pe care  le batem  foarte bine,  dupa care adaugam faina putin cate putin dupa care adaugam apa si continuam sa amestecam  dupa  care  adaugam si praful de copt. Am folosit o tava de  diametru 26 cm...

Prajitura cu visine

In Prajituri la 30 Iul 2014

Spalam visinile, le scoatem samburii si le lasam la scurs intr-o sita . Am batut spuma albusul cu praful de sare. Dupa care adaugam peste spuma de albus batuta bine zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o bezea. In alt recipient batem galbenusurile cu  cele 3 linguri de ulei ca...

Desert cornulete pufoase cu rahat

In Prajituri la 24 Iul 2014

Am amestecat toate ingredientele si a rezultat un aluat usor de modelat. Daca iese prea tare, adaugam putina apa din cescuta. Daca nu va trebuie, nu o folosim deloc. Am intins foaia de aluat si am taiat in forma de romburi, dupa care am plasat in centrul rombului o bucatica de rahat, apoi am...

Tort de ciocolata

In Torturi la 21 Iul 2014

Blatul: Intr-un bol adaugam asa: faina, cacaoa, zaharul, untul topit, laptele, bicarbonatul, praful de copt, ouale,si esenta. Amestecam bine toate ingredientele si continuam asa cel putin 3 minute dupa care adaugam apa fierbinte, amestecam initial cu o lingura de lemn dupa care batem cu...

Tiramisu reţetă originală cu mascarpone

In Prajituri la 23 Iun 2014

Tiramisu reţetă originală Separam albusurile de galbenus si le  batem spuma cu un varf de sare si il dam la rece . Intr-un  vas  adaugam galbenusurile si zaharul pudra si amestecam pana obtinem o crema . Peste aceasta crema adaugam mascarponele si continuam sa amestecam...

Prajitura cu visine si bezea

In Prajituri la 22 Iun 2014

Am spalat visinile si apoi le-am scos samburii si m-am asigurat ca nu au viermi: )) ). Intr-un vas am batut cele 7 oua cu cele doua cani de zahar pana cand si-au dublat volumul , eu am folosit mixerul pt a ma grabi :P. Dupa ce volumul compozitiei este dublat adaugam esenta si continuam sa...

Desert chec mozaic

In Prajituri la 5 Iun 2014

Separam galbenusurile de albusuri. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul vanilat (eu zaharul vanilat l-am facut pudra) si le batem cu viteza mica, apoi adaugam zaharul putin cate putin. Compozitia trebuia sa iasa tip bezea. Galbenusurile le batem cu uleiul adaugat...

Tort Padurea Neagra

In Torturi la 26 Mai 2014

Blatul  Am batut zaharul cu ouale si zaharul vanilat pana ce si-au dublat volumul, adaugam uleiul si amestecam bine pana devine lucios. Adaugam faina putin cate putin si amestecam foarte bine. La sfarsit adaugam cacaoa si continuam sa amestecam cu o lingura de lemn. Dam la cuptorul...

Afisate 31 - 60 din 69 retete    

Postari recente

publicat la 11.06.2015

Prajitura pufoasa cu visine

publicat la 20.05.2015

Tort aniversar cu fructe.

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]