Consumul regulat al muraturilor dubleaza riscul aparitiei de cancer - Sfaturi despre nutritie oferite de Doamna Dr. Mihaela Gologan

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 20 Oct 2015 | 3095 vizualizari

Comentarii (8)

20.10.2015, 12:12

Mmm... pe bune??

20.10.2015, 12:26

Consumul mare de sare....asta dauneaza grav!

20.10.2015, 13:22

Inseamna ca sunt pe duca )

20.10.2015, 13:54

20.10.2015, 15:01

si eu Andra

20.10.2015, 16:06

ce bine ca nu ma mai omor cu muraturile ))))))de parca crude's mai bune

Ina

Ina
20.10.2015, 18:22

Poate daca mancam muraturile din comert, nu cele facute de noi
Pana acum studiile aratau ca zeama de muraturi e cea mai buna si cel mai bun antioxidant. Pe cine sa mai crezi?
Eu mananc muraturi si langa prajitura si beau zeama de la gogonele cu borcanul )))

24.10.2015, 12:46

Oare cum puteti crede asa ceva ?!!! Bunicii nostri au consumat alimente sanatoase, facute in casa si au trait multi ani si au fost sanatosi, fara cancer, fara boli. Asa-zisi specialisti incearca sa ne deruteze si sa ne indeparteze de la traditii si de la alimentele sanatoase. De ce nu va puneti intrebari ca de la revolutie incoace pana si copiii ni s-au imbolnavit ?!!! De Codex alimentarius sper ca ati citit... mai deunazi am citit un articol despre sare si colesterol, precum ca OMS au scazut nivelurile colesterolului pentru a ne declara bolnavi... Va redau un pasaj din articol: "Colesterolul ajuta la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformarii de catre ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba functionare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta pâna când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele! Sa le coboare la 200! Imediat, au aparut 36 de milioane de "bolnavi", si 4,3 de miliarde de dolari pe an, câstig, dintr-un foc!. Între vrajeala stiintifica a unora si intuitia lui stramoseasca, ciobanul român a ales intuitia!... tot cu slanina, pita, ceapa si palinca traieste! Nu face exces si traieste mult si bine... cum ati vrea sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Si toate astea pâna pe la 60-70 de ani... cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna?" Acum, trageti dvs concluziile.
Privitor la muraturi, contin foarte multe bacterii benefice organismului, de exemplu varza murata lupta impotriva obezitatii si a cancerului. Cruciferele sunt recomandate pentru lupta impotriva cancerului. Aici puteti citi mai multe despre muraturi: http://topremediinaturiste.ro/cand-muraturile-iau-locul-medicamentelor-afectiuni-prevenite-sau-tratate-cu-muraturi/
Am ajuns sa nu mai cred sfaturile "specialistilor" si incep sa ma informez mai mult despre alimentatia sanatoasa. Ganditi logic si in favoarea voastra !!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]