Din ce este facuta cea mai scumpa branza din lume - costa 2000 de euro kilogramul

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 3 Sep 2015 | 5389 vizualizari

Comentarii (6)

03.09.2015, 12:49

03.09.2015, 12:51

Cică-i greu de muls ). Prefer şoricul scroafei, sunt tradiţionalist, deşi sincer, la o adică, dacă ai roşii bune, poţi mânca un pic şi din noua brânză, cu şuncă, desigur, să se asorteze. )

03.09.2015, 12:57

S-o manânce ei!

03.09.2015, 12:57

De acord cu Buni

03.09.2015, 13:03

Nu as incerca aceasta branza nici daca ma platesc ei

03.09.2015, 13:17

Gratis,as incerca!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]