Ghimbirul - un condiment pentru ceaiuri, dulciuri si retete sarate

Postat de Adinuta in Condimente pe 4 Dec 2011 | 6045 vizualizari

Comentarii (6)

04.12.2011, 23:37

. Daca n-am mancat la ghimbir de cand lucrez in restaurantul asiatic de mi-a iesit pe nas . Folositi-l cu incredere si la supe sau ciorbe, desi nu suntem obisnuiti, ca romani, sa facem asta; da insa o aroma neasteptata in supe .

Lau

Lau
05.12.2011, 08:24

05.12.2011, 13:20

05.12.2011, 14:00

Ador sa infuzez la ceai 2 feliute de ghimbir si 2 de lamaie
Am testat dupa o masa ce nu mi-a cazut bine ,sa ingit o feliuta de ghimbir . A avut rezultatul scontat

09.12.2011, 10:08

Mie-mi place mai mult ghimbirul pentru deserturi.L-am folosit in blat de negresa si i-a dat un gust deosebit.
Am vazut o reteta de blat ciocolatos rau,avea si pudra de ghimbir si vin de ghimbir....inca visez la reteta aia,dar nu cred ca gasesc toate ingredientele de-acolo
un tort imbracat in coala de ciocolata,cum am vazut intr-unul din articolele postate de Cristi

09.12.2011, 10:09

Cristi,interesant ce zici,nu ma gandeam sa-l folosesc la supa

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)