Postat de RODIMUR in Scoala de retete11 pe 2 Mai 2017 | 1222 vizualizari
Pentru că ieri a fost 1 Mai, ziua tradițională a micilor și a berii în România, am găsit și am postat această veche rețetă de mititei, scrisă în frumosul stil al vremurilor demult trecute, de către bucătarul vestitului restaurant bucureștean "Caru' cu bere", unui cunoscut al său. Cum scrisoarea care conținea rețeta era cam lungă, am mai făcut unele modificări, scurtări, corecturi și ajustări, dar m-am străduit să nu diminuez nicium frumusețea, veridicitatea și ineditul acestei creații.
Dupa atata munca cred ca erau deliciosi
Desigur! Cred că erau foarte buni, dar am înțeles că gustul lor era diferit de acela al micilor din ziua de astăzi, că erau foarte aromați... Oricum, micii sunt foarte buni!
Mulțumesc, Motănel!
Deliciosi ! mie imi plac mai mult cruzi decat facuti...
Mie îmi plăceau mai mult făcuți înainte, dar mai nou îmi plac și ceilalți. Oricum, îmi plac mult micii, acesta e adevărul!
Un mititel bun cu mustor , merge la orice gratareala
Așa e, Mihaela! În ceea ce mă privește, parcă un singur mititel e mult prea puțin...!
Mulțumesc, Vasile! Ai apreciat articolul meu chiar dinainte de a ne împrieteni...!