Sfaturi utile pentre gospodine! :)

Postat de Martik in Tipsuri pe 24 Ian 2011, 21:36

Sfaturi utile pentre gospodine! :)

 1) Lasati lamiile mai putin coapte sau dure, timp de 7 - 10 min, in apa calduta pentru a obtine mai  mult suc.

2) Pentru ca cartofii sa fiarba mai repede, lasati-i timp de jumate de ora in apa rece cu sare, apoi treceti la gatit.

3) Pentru a verifica prospetimea oualor, tineti-le in apa cu sare: cele proaspete se vor scufunda; cele mai vechi vor ramine la suprafata.

4) Daca preferati popcornul - tineti boabele la frigider si preparatile cit inca sunt reci - pentru a obtine fulgi mai aspectuosi.

5) Inainte de a prepara conopida, lasati-o timp de citeva minute in apa calduta cu sare pentru a o curata de bacteriile si murdaria din interior.

6) Pentru ca sa pastrati culoarea si prospetimea zarzavaturilor si legumelor, spalatile cu apa ce contina citeva picaturi de otet sau sare.

7) Pentru a pastra mai bine ardeii grasi, inlaturati semintele si capacelele.

8) Pentru ca sa fie mai proaspata si sa nu aiba miros opariti carnea de miel sau oi cu lapte clototit. Lasati timp de o ora in lapte care poate fi diluat cu putina apa.

9) Interesant: pentru a scoate petele de pe fata de masa, adugati in masina de spalat, impreuna cu detergentul, un pliculet de praf de copt.

 



Comentarii (7)

Lau

Lau
19.02.2011, 22:41

LUK

LUK
21.02.2011, 23:15

multumim de sfaturi

17.07.2011, 23:44

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]