 
		Postat de Cristi_Roman in Tehnici pe 18 Mar 2011 | 6413 vizualizari
grozave lucruri ai invatat!!  
   
   
   
  
super, astept episodul urmator  
   
   
   
   
   
  
Ooooo ce fain e la scoala asta a ta   
   
   
   multumim ca ne-ai impartasit si noua cateva invataturi
 multumim ca ne-ai impartasit si noua cateva invataturi  mie mi se par destul de incurcate,dar e de inteles avand in vedere ca eu doar ma joc prin bucatarie
 mie mi se par destul de incurcate,dar e de inteles avand in vedere ca eu doar ma joc prin bucatarie  
   
  
super! te invidiem ( in modul constructiv vorbind) ! nu stiu daca la scolile noastre de bucatari poti invata astfel de lucruri!   
  
cat de frumos povesteti...  
   
   ..si ce scoala minunata...esti privilegiat de viata si ma bucur ca ne destainui si noua din minunata bucatarie franceza
 ..si ce scoala minunata...esti privilegiat de viata si ma bucur ca ne destainui si noua din minunata bucatarie franceza  
   
   
   
  
Multumesc mult de tot,   .
 .
Am sa incerc sa dau cat mai multe mici secrete de acum incolo, ca pana in mai tot mai am de studiat.
Felicitari din toata inima...tot ceea ce faci si ceea ce daruiesti este minunat!  
   
   
   
  
Imi face placere sa citesc articolele tale si de abia astept nr.3,  m-ai captivat, parca as fi si eu acolo.
Nico
@RuxyRux - multumesc sincer  
@nico15 - vine in 2-3 zile episodul 3, multumesc  
Iti admir tenacitatea si dragostea de bucatarie. Te poarta viata pe unde nici nu-ti vine sa crezi si afli astfel o multime de lucruri minunate. Credeam ca trebuie sa mergi neaparat in Franta sa inveti despre sosurile frantuzesti, dar tu imi arati ca se poate oriunde. Important este sa vrei si sa ai profesorul potrivit. Iti doresc sa fii cel mai bun din grupa ta si sa ne "servesti" si noua preparatele tale. Bafta!!
 
   
  
 
   
  