Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Antipasti

Data:20.12.2011

Antipasti le spun italienii mărunțișurilor care se mănâncă înaintea mâncării adevărate,... articol complet

Ceafă sub capac cu fasole și năut

Data:19.12.2011

E sezonul porcului la români (de fapt, la noi e sezonul porcului 12 luni pe an dar în luna asta... articol complet

“Nepal internet cafe”, carte de Răzvan Marc

Data:16.12.2011

În seara asta, la Book Corner pe Eroilor (Cluj), una dintre cele mai faine librării în care am... articol complet

Chiftele la cuptor

Data:16.12.2011

Îmi plac mult chiftelele dar știm cu toții că nu-s cea mai sănătoasă carne din lume: carne... articol complet

Mic dejun rapid și sănătos – omletă cu mazăre și ardei

Data:15.12.2011

Mai că am pus toată postarea-n titlu. De fapt, nici nu-s multe de spus despre rețeta de azi. E... articol complet

Ștrudel cu mere

Data:14.12.2011

Ștrudelul cu mere are istorie în spate, e ușor aristocratic și se fălea pe vremuri cu migala... articol complet

Cornulețe pufoase pentru masa de Crăciun

Data:13.12.2011

Nu o să mă lungesc cu introducerea că bate Crăciunul la ușă, trec direct la subiect: Pentru... articol complet

Piept de pui cu piure de dovleac

Data:12.12.2011

Dovleacul pe care-l folosesc în această rețetă e dovleacul pentru plăcintă. Se găsește... articol complet

Nepoți de Crăciun, ediția de anul acesta

Data:10.12.2011

Anul trecut, Cristian Gog a venit cu gândul de a da ceva celor care au mai puțin. A pornit o... articol complet

Fasole frecată. Mâncare de post.

Data:09.12.2011

Tanti Mariana e proprietara casei în care locuiesc. Locuim în aceeași curte, în clădiri... articol complet

Supă cremă de dovlecel (cu variantă de post)

Data:09.12.2011

Dovlecelul nu-i o legumă de iarnă dar, miracol, se găsește inclusiv în piețe. Tot în... articol complet

Paste de casă cu costiță afumată

Data:08.12.2011

Iari a fost o zi lungă dar cu încărcătură pozitivă. Am gătit pentru Matei, un băiețel de... articol complet

Gătesc și vorbesc pentru SMS Cluj 2

Data:07.12.2011

Când m-a întrebat doamna Maria Ursulețu de la revista Biz (o să trebuiască să încep să-i... articol complet

Figurine-n cafea

Data:06.12.2011

Acum câteva zile am postat pe Facebook un album care arată felul în care apare o figurină, un... articol complet

Cremă de vanilie

Data:05.12.2011

Această cremă de vanilie se potrivește la diverse deserturi, fie cuplată cu bucățele de... articol complet

Workshop și demo culinar la Oradea – concluzii

Data:05.12.2011

Ieri am fost la Oradea, în Lotus Center unde am susținut un workshop de fotografie culinară... articol complet

Banana-n bacon

Data:02.12.2011

Pentru precedenta petrecere pentru care am gătit, am făcut o serie de antreuri reci ceva mai... articol complet

Salată de ciolan cu ceapă

Data:01.12.2011

La mulți ani, România, la mulți ani iubiți compatrioți. Bine, iubiți sau nu, patrioți sau... articol complet

Pasta festival – umanitar

Data:30.11.2011

Am văzut postarea asta la Brylu și m-am cutremurat. E adevărat, mă cutremur de prea multe ori... articol complet

Cassoulet

Data:29.11.2011

Cassoulet e o mâncare de fasole caracteristică sudului Franței dar variante se regăsesc în... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]