Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Un nou fel de pâine-n ou?

Data:28.11.2011

Nu m-am trezit în dimineața asta cu impresia că a fi un inventator ori mai știu eu ce... articol complet

Primul spot de promovare pentru adihadean.ro

Data:27.11.2011

Dragii mei, grație lui Paul a apărut primul spot de promovare pentru adihadean.ro. Grație lui... articol complet

Lumânări de dat (1)

Data:25.11.2011

Adrian, care-i ospătar la Camino, face lumânări în timpul liber, care astfel devine timp... articol complet

Orez sălbatic, lapte domestic

Data:25.11.2011

Mai țineți minte postarea despre lapte? Atunci v-am promis că până la Crăciun o să vă dau... articol complet

Salată de cartofi. De post.

Data:24.11.2011

Ieri mi s-a făcut poftă de salată orientală. Așa cum o făcea mama când eu eram copil iar... articol complet

Mușchi de porc în prapor

Data:23.11.2011

Praporul (prapur, prapure, prapore) e o membrană care învelește organele interne, formată în... articol complet

Gnocchi cu sos de roșii

Data:22.11.2011

Gnocchi sunt niște paste mai dodoloațe și mai dolofane decât altele. Sunt niște gălușcuțe... articol complet

Confit de curcan

Data:21.11.2011

Ce-i confitu' ăsta? Păi, e o friptură, ca să n-o lungesc ori, Doamne ferește, să mă pierd... articol complet

Paste de casă cu trufe

Data:18.11.2011

Cum se fac pastele de casă? Puteți afla de aici ori de aici. Ori de pe blogul meu, că mai fac... articol complet

Bufetul de aseară

Data:17.11.2011

Aseară am prestat pentru niște oameni. Nu spun unde, nu spun de ce, nu spun cine, că nu-i... articol complet

Mușchiuleț în crustă de semințe

Data:16.11.2011

Azi am de prestat pentru un eveniment important. Important pentru beneficiar și la fel de... articol complet

Tilapia-n straiță

Data:15.11.2011

Aseară am avut de hrănit niște oameni cu pește. Tilapia a fost să fie. Tot ce am putut alege... articol complet

Brownies cu înghețată de banane

Data:14.11.2011

Viața nu încetează a-mi da lecții despre chocolate lava, așa că mă simt cumva dator să le... articol complet

Tihnă dulce, cafea amară, amintiri

Data:12.11.2011

Acum câteva zile bune m-a căutat cineva de la o agenție, cu o propunere. Propunerea era să... articol complet

De ce am fost în vizită la Nikon

Data:12.11.2011

Joi am fost în vizită la Skin, importatorul Nikon pentru România. Am ajuns la ei la ora... articol complet

Cum a fost la shaorma de după

Data:11.11.2011

Acum două zile vă pofteam la o shaorma, după lansarea iPhone 4S de la Cluj organizată în... articol complet

Ca un fel de ceva, numa’ că mai bun

Data:09.11.2011

Mai țineți minte când am fost la Țaga? Am făcut atunci pentru prietenii ziariști câteva... articol complet

Macaroane cu brânză și jumări – destul de tradițional?

Data:08.11.2011

Sunt dojenit uneori pentru că nu public destule rețete tradiționale. Bine, sunt dojenit și... articol complet

Cum să faci o omletă perfectă

Data:07.11.2011

Sigur că perfecțiunea-i o stare pe care o definim în funcție de propriile noastre norme în... articol complet

Budincă de pâine

Data:03.11.2011

Vive la France, God save the Queen, szia Winnetou! Budinca de pâine e pe atât de etnică pe... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]