Retete fara secrete
Un nou fel de pâine-n ou?
Data:28.11.2011Nu m-am trezit în dimineața asta cu impresia că a fi un inventator ori mai știu eu ce... articol complet
Primul spot de promovare pentru adihadean.ro
Data:27.11.2011Dragii mei, grație lui Paul a apărut primul spot de promovare pentru adihadean.ro. Grație lui... articol complet
Lumânări de dat (1)
Data:25.11.2011Adrian, care-i ospătar la Camino, face lumânări în timpul liber, care astfel devine timp... articol complet
Orez sălbatic, lapte domestic
Data:25.11.2011Mai țineți minte postarea despre lapte? Atunci v-am promis că până la Crăciun o să vă dau... articol complet
Salată de cartofi. De post.
Data:24.11.2011Ieri mi s-a făcut poftă de salată orientală. Așa cum o făcea mama când eu eram copil iar... articol complet
Mușchi de porc în prapor
Data:23.11.2011Praporul (prapur, prapure, prapore) e o membrană care învelește organele interne, formată în... articol complet
Gnocchi cu sos de roșii
Data:22.11.2011Gnocchi sunt niște paste mai dodoloațe și mai dolofane decât altele. Sunt niște gălușcuțe... articol complet
Confit de curcan
Data:21.11.2011Ce-i confitu' ăsta? Păi, e o friptură, ca să n-o lungesc ori, Doamne ferește, să mă pierd... articol complet
Paste de casă cu trufe
Data:18.11.2011Cum se fac pastele de casă? Puteți afla de aici ori de aici. Ori de pe blogul meu, că mai fac... articol complet
Bufetul de aseară
Data:17.11.2011Aseară am prestat pentru niște oameni. Nu spun unde, nu spun de ce, nu spun cine, că nu-i... articol complet
Mușchiuleț în crustă de semințe
Data:16.11.2011Azi am de prestat pentru un eveniment important. Important pentru beneficiar și la fel de... articol complet
Tilapia-n straiță
Data:15.11.2011Aseară am avut de hrănit niște oameni cu pește. Tilapia a fost să fie. Tot ce am putut alege... articol complet
Brownies cu înghețată de banane
Data:14.11.2011Viața nu încetează a-mi da lecții despre chocolate lava, așa că mă simt cumva dator să le... articol complet
Tihnă dulce, cafea amară, amintiri
Data:12.11.2011Acum câteva zile bune m-a căutat cineva de la o agenție, cu o propunere. Propunerea era să... articol complet
De ce am fost în vizită la Nikon
Data:12.11.2011Joi am fost în vizită la Skin, importatorul Nikon pentru România. Am ajuns la ei la ora... articol complet
Cum a fost la shaorma de după
Data:11.11.2011Acum două zile vă pofteam la o shaorma, după lansarea iPhone 4S de la Cluj organizată în... articol complet
Ca un fel de ceva, numa’ că mai bun
Data:09.11.2011Mai țineți minte când am fost la Țaga? Am făcut atunci pentru prietenii ziariști câteva... articol complet
Macaroane cu brânză și jumări – destul de tradițional?
Data:08.11.2011Sunt dojenit uneori pentru că nu public destule rețete tradiționale. Bine, sunt dojenit și... articol complet
Cum să faci o omletă perfectă
Data:07.11.2011Sigur că perfecțiunea-i o stare pe care o definim în funcție de propriile noastre norme în... articol complet
Budincă de pâine
Data:03.11.2011Vive la France, God save the Queen, szia Winnetou! Budinca de pâine e pe atât de etnică pe... articol complet