Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Cum să faci o omletă perfectă

Data:07.11.2011

Sigur că perfecțiunea-i o stare pe care o definim în funcție de propriile noastre norme în... articol complet

Budincă de pâine

Data:03.11.2011

Vive la France, God save the Queen, szia Winnetou! Budinca de pâine e pe atât de etnică pe... articol complet

Speciala de Joi și Poveștile de Sâmbătă

Data:02.11.2011

Am găsit în piață fasole de anul ăsta. Nimic neobișnuit până aici. Mai puțin obișnuită... articol complet

Tocană de oaie cu pastramă de porc

Data:01.11.2011

PUB Am vrut să numesc mâncarea asta “tocană de oaie nemișcată” dar nu suna bine.... articol complet

De mămăligă

Data:31.10.2011

Mi-ar plăcea ca unele lucruri să nu se schimbe niciodată. De exemplu, mi-ar plăcea să știu... articol complet

BBQ in Bangkok

Data:28.10.2011

Muson aproape de final, expediție aproape de final. Carne și legume pe grătar, o răbufnire a... articol complet

Onoff3 și Lumea Mare la Cluj

Data:28.10.2011

Observ că mai nou scriu despre evenimente așa, în perechi. N-am ce le face, trebuie să le... articol complet

Burta, între trippa alla romana și pacal porkolt

Data:27.10.2011

Alex de la Lumea mare m-a cadorisit mai demult cu o rețetă de tocană de burtă în stil... articol complet

Mic dejun cu ouă și pancetta

Data:26.10.2011

Acum câteva zile am cumpărat câteva felii subțiri de pancetta. Am folosit câteva felii... articol complet

Cremă de ciocolată cu…

Data:25.10.2011

Femeile-s topite după ciocolată (cu mici excepții, desigur). Cu acest adevăr ars în minte am... articol complet

Rasol cu praz, paste și sos de roșii

Data:24.10.2011

Cel mai bun ossobuco pe care l-am mâncat de când mă știu (nu mănânc tot a doua zi, deci nu... articol complet

Farfurii curate – încă un pas

Data:23.10.2011

Mi-ar plăcea să putem face salturi cu proiectul Farfurii curate. Din păcate, putem face doar... articol complet

Tom ka gai la Amari Atrium, Bangkok

Data:21.10.2011

În Bangkok am avut bucuria de a învăța lucruri de la chef Hans Peter Anschwanden, un european... articol complet

Speciala de Joi și o schimbare

Data:19.10.2011

Mâine va fi Joi, după cum ne informează calendarul. Avem Speciala de Joi la Camino –... articol complet

La Spiros

Data:19.10.2011

A trecut parcă o viață de la precedenta vacanță (adevăru-i că m-am întors obosit și aș... articol complet

Detalii esențiale despre chocolate lava

Data:18.10.2011

Ieri, la finalul unei sesiuni de gătit de câteva ore, am făcut chocolate lava. A iești foarte... articol complet

Speciala de Joi (2) – ceafă cu cartofi

Data:17.10.2011

De săptămâna trecută am început povestea cu “Speciala de Joi” la Camino. A mers... articol complet

În peștera de la Țaga să gată de drum Năsalul

Data:17.10.2011

PUB Năsalul e o brânză cremoasă, fermentată, maturată și învelită în mucegai fin și... articol complet

Nopți și zile în Bangkok

Data:14.10.2011

Noaptea se lasă repede peste Bangkok în perioada musonului iar orașul parcă funcționează pe... articol complet

Gogoșari copți cu mozzarella

Data:13.10.2011

Am făcut salata asta (e o salată până la urmă) acum câteva săptămâni dar am văzut... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]