Retete fara secrete
Cum să faci o omletă perfectă
Data:07.11.2011Sigur că perfecțiunea-i o stare pe care o definim în funcție de propriile noastre norme în... articol complet
Budincă de pâine
Data:03.11.2011Vive la France, God save the Queen, szia Winnetou! Budinca de pâine e pe atât de etnică pe... articol complet
Speciala de Joi și Poveștile de Sâmbătă
Data:02.11.2011Am găsit în piață fasole de anul ăsta. Nimic neobișnuit până aici. Mai puțin obișnuită... articol complet
Tocană de oaie cu pastramă de porc
Data:01.11.2011PUB Am vrut să numesc mâncarea asta “tocană de oaie nemișcată” dar nu suna bine.... articol complet
De mămăligă
Data:31.10.2011Mi-ar plăcea ca unele lucruri să nu se schimbe niciodată. De exemplu, mi-ar plăcea să știu... articol complet
BBQ in Bangkok
Data:28.10.2011Muson aproape de final, expediție aproape de final. Carne și legume pe grătar, o răbufnire a... articol complet
Onoff3 și Lumea Mare la Cluj
Data:28.10.2011Observ că mai nou scriu despre evenimente așa, în perechi. N-am ce le face, trebuie să le... articol complet
Burta, între trippa alla romana și pacal porkolt
Data:27.10.2011Alex de la Lumea mare m-a cadorisit mai demult cu o rețetă de tocană de burtă în stil... articol complet
Mic dejun cu ouă și pancetta
Data:26.10.2011Acum câteva zile am cumpărat câteva felii subțiri de pancetta. Am folosit câteva felii... articol complet
Cremă de ciocolată cu…
Data:25.10.2011Femeile-s topite după ciocolată (cu mici excepții, desigur). Cu acest adevăr ars în minte am... articol complet
Rasol cu praz, paste și sos de roșii
Data:24.10.2011Cel mai bun ossobuco pe care l-am mâncat de când mă știu (nu mănânc tot a doua zi, deci nu... articol complet
Farfurii curate – încă un pas
Data:23.10.2011Mi-ar plăcea să putem face salturi cu proiectul Farfurii curate. Din păcate, putem face doar... articol complet
Tom ka gai la Amari Atrium, Bangkok
Data:21.10.2011În Bangkok am avut bucuria de a învăța lucruri de la chef Hans Peter Anschwanden, un european... articol complet
Speciala de Joi și o schimbare
Data:19.10.2011Mâine va fi Joi, după cum ne informează calendarul. Avem Speciala de Joi la Camino –... articol complet
La Spiros
Data:19.10.2011A trecut parcă o viață de la precedenta vacanță (adevăru-i că m-am întors obosit și aș... articol complet
Detalii esențiale despre chocolate lava
Data:18.10.2011Ieri, la finalul unei sesiuni de gătit de câteva ore, am făcut chocolate lava. A iești foarte... articol complet
Speciala de Joi (2) – ceafă cu cartofi
Data:17.10.2011De săptămâna trecută am început povestea cu “Speciala de Joi” la Camino. A mers... articol complet
În peștera de la Țaga să gată de drum Năsalul
Data:17.10.2011PUB Năsalul e o brânză cremoasă, fermentată, maturată și învelită în mucegai fin și... articol complet
Nopți și zile în Bangkok
Data:14.10.2011Noaptea se lasă repede peste Bangkok în perioada musonului iar orașul parcă funcționează pe... articol complet
Gogoșari copți cu mozzarella
Data:13.10.2011Am făcut salata asta (e o salată până la urmă) acum câteva săptămâni dar am văzut... articol complet