Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Sandviş cu friptură

Data:01.01.2010

Cea mai bună modalitate de re-utilizare a unei fripturi, de readucere a ei în circuitul... articol complet

Ciorbă rusească anti-mahmureală

Data:31.12.2009

Solyanka (sau Solianka) este recomandarea numărul 1 a ruşilor când e vorba de a drege efectele... articol complet

Cocktail anti-mahmureală

Data:29.12.2009

Sărbătorile vin şi trec. La fel şi petrecerile date cu această ocazie. Mai greu trec,... articol complet

Pui tandoori

Data:28.12.2009

Una dintre cele mai populare reţete indiene, puiul tandoori (Tandoori Murghi) se remarcă prin... articol complet

File de pangasius la tigaie

Data:27.12.2009

Unul dintre cei mai gustoşi peşti de pe meniurile recente, dar în acelaşi timp foarte... articol complet

Varză roşie călită

Data:26.12.2009

Garnitură tradiţională germană, însoţitoare perfectă a fripturilor din carne de porc,... articol complet

Găluște din cartofi (Kartoffelkloesse)

Data:26.12.2009

Un simbol al bucătăriei germane, găluștele din cartofi sunt o garnitură de nelipsit, mai... articol complet

Gâscă friptă

Data:26.12.2009

Prezenţă sărbătorească în meniul de Crăciun al popoarelor germanice, unde poartă numele... articol complet

Tort de ciocolată cu nuci și cafea

Data:23.12.2009

Un tort de ciocolată căruia nuca îi adaugă o notă crocantă, iar cafeaua un gust proaspăt... articol complet

Chec cu banane

Data:22.12.2009

Chec cu banane Porții: 6-8 Timp de preparare: 50 de minute Ingrediente: 500 g miez de banane... articol complet

Ruladă Wellington de vită

Data:21.12.2009

Un festin de friptură, această ruladă de proveniență britanică este specifică... articol complet

Ghidul fripturilor de Crăciun

Data:20.12.2009

Regină a meselor festive, atracţie centrală a zilelor de sărbătoare, friptura are un rol... articol complet

Panettone

Data:20.12.2009

Originar din Milano (Italia)- mai poartă numele de pâine de Milano -, panettone își are... articol complet

Friptură de curcan cu salvie

Data:18.12.2009

Friptură de curcan s-a impus ca o mâncare festivă de Crăciun sau Ziua Recunoștinţei pe... articol complet

Gugelhupf

Data:18.12.2009

Gugelhupf sau Kugelhupf este numele unei prăjituri specific germanice, asemănătoare cu un... articol complet

Meniu festiv pentru Sărbătorile de Iarnă

Data:18.12.2009

Frenezia sărbătorilor de iarnă este molipsitoare. De la decorul luminos de pe străzi și din... articol complet

Biscuiți suedezi pentru Crăciun

Data:17.12.2009

Saffransbullar (turtițe cu șofran) și pepparkakor (biscuiți cu ghimbir) sunt cele mai... articol complet

Pâté de ficat

Data:17.12.2009

Atribut al bucătăriei franceze şi belgiene deopotrivă, pâté-ul este denumirea generică a... articol complet

Ghee

Data:15.12.2009

Element indispensabil al bucătăriei indiene şi al celor arabe, ghee (untul clarifiat)  este... articol complet

Chiftele din carne

Data:15.12.2009

În lumea culinară există cel puţin două certitudini: că fiecare cultură culinară... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]