Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Salată de boeuf

Data:15.12.2009

Salata de boeuf este cu siguranţă cea mai apreciată gustare rece românească, omniprezentă... articol complet

Supă cremă de spanac cu gorgonzola

Data:15.12.2009

O supă de iarnă deosebită. Densă şi cremoasă, alternând notele proaspete ale spanacului cu... articol complet

Brioşe simple cu fulgi de ciocolată

Data:13.12.2009

Brioşele pistruiate cu fulgi de ciocolată sunt în sine o urare de bună dimineaţă. Gata... articol complet

Mâncălătorii – Malaezia

Data:13.12.2009

La celălalt capăt al pâmântului şi al climei sale, întinsă pe o peninsulă şi... articol complet

Friptură de porc cu vin roșu

Data:12.12.2009

O rețetă de inspirație grecească, această friptură de porc aromată cu vin roșu,... articol complet

Piftie de pasăre

Data:11.12.2009

Dacă piftia de porc este gustarea hard a sărbătorilor de iarnă, cea de pasăre trebuie să... articol complet

Mișcarea Slow-Food împlinește 20 de ani

Data:10.12.2009

Peste 800 de evenimente au loc, astăzi, în întreaga lume, pentru a marca prima zi... articol complet

Curry de miel cu spanac

Data:10.12.2009

Unul dintre cele mai aromate  curry-uri indiene, Saag Gosht, este un amestec echilibrat de carne... articol complet

Fursecuri cu unt de arahide şi ciocolată

Data:09.12.2009

Americanii sunt cei care au popularizat aceste gustări dulci – cunoscute în SUA sub... articol complet

Ton cu tarhon şi usturoi, la grătar

Data:08.12.2009

Tonul nu se numără printre peştii obişnuiţi ai românilor, care îl cunosc mai mult din... articol complet

Midii à la marinara

Data:07.12.2009

Unul dintre cele mai populare sosuri italiene, marinara, îşi trage numele şi faima din... articol complet

Finger food

Data:07.12.2009

Pregătirea unei petreceri necesită multă muncă, dar și imaginație pe măsură. Ce-și... articol complet

Homar şi creveţi la grătar

Data:06.12.2009

Pentru noi, cei obişnuiţi cu carnea de mamifer la grătar, acest grătar... articol complet