
publicat la 27.10.2014
publicat la 26.10.2014
publicat la 26.10.2014
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Vinete pane
Se spala vanata si se feliaza . Se sareaza putin si se lasa cu sare pana pregatim coca. Batem ouale cu putina sare si adaugam faina in ploaie amestecand sa se coomogenizeze si sa capete consistenta unei smantani . Dam feliile de vanata prin coca si le prajim in...
Varza pane
Se taie varza felii, se sareaza . Batem ouale cu praful de sare si adaugam treptat faina. Punem uleiul la incins. Feliile de varza se trec prin compozitia de mai sus si se pun la prajit in uleiul incins pe ambele parti pana cand se rumenesc. Se scot feliile pe un servetel absorbant....