eclerash

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 18.04.2010

RETETE38
PRIETENI7
Retete / Mancaruri cu carne

Ficatei cu unt

In Ficat la 20 Sep 2010

Taiem ceapa julien si o calim in unt,adaugam si ficateii.In ultimele 5 minute adaugam vinul,iar la sfarsit punem si foile sare,piper, dafin si usturoiul.

Aripi lipicioase

In Pui la 28 Iun 2010

Am spalat si taiat aripioarele si le-am pus intr-o marinata alcatuita din restul ingredientelor,ardeiul si usturoiul fiind tocate mai intai.Sunt lasate cel putin 6 ore la marinat si apoi punem ulei intr-o tigaie si prajim aripioarele punand si marinata in tigaie si lasam sa fiarba pana scade.

Ardei umpluti in vas roman

In Mancaruri cu carne la 27 Iun 2010

Spalam ardeii si le scoatem cotoarele. Carnea o framantam bine cca 15 min,adaugam ceapa tocata marunt ce a fost calita,orezul,oul,mararul tocat marunt,condimentele,putin ulei si putina apa si amestecam bine. Umplem ardei cu aceasta compozitie. Vasul roman ce a fost pregatit in...

Tocanita picanta

In Mancaruri cu carne la 26 Iun 2010

Taiem pieptul si il rumenim apoi il scoatem si il pastram cald.In acelasi ulei calim ceapa si cand este gata adaugam ardeiul taiat marunt.Dupa 5 min repunem pieptul in tigaie,iar dupa alte 5 min adaugam si porumbul stingand totul cu vin.Apoi adaugam bulionul si condimentele si mai lasam sa se...

Mazare cu carne

In Mancaruri cu carne la 23 Iun 2010

Punem pieptul taiat bucati in tigaie si il rumenim apoi adaugam apa cat sa il acopeirm si mazare si lasam sa fiarba.Cand este gata adaugam bulionul si apoi faina cu amidonul dizolvate in putina apa.La sfarsit adaugam marar.

Mancare cu castraveciori acri

In Mancaruri cu carne la 20 Mai 2010

Intr-o tigaie rumenim pieptul cea fost taiat cubulete,iar intr-alta calim ceapa impreuna cu kaiseul taiat fasii.Dupa ce carnea a fost rumenita adaugam peste ea ceapa si kaiserul si bulionul diluat cu vin.Lasam 10 minute dupa care mai adaugam si 1 pahar de apa calda si lasam sa fiarba pana...

Tocanita de pui

In Mancaruri cu carne la 18 Mai 2010

Se spala si se taie cuburi pieptul si se rumeneste pe toate partile,apoi se scoate si se pastreaza cald. In uleiul ramas calim ceapa,morcovul,ardeiul si ciupercile,toate acestea fiind taiate marunt,iar peste ele se adauga piper.Dupa 10 min,adaugam si 1 ceasca apa,,lasand la foc alte 15...

Ficatei pane

In Ficat la 16 Mai 2010

Batem ouale cu putina sare,adaugam faina,amidonul,vegeta,piper.Luam ficateii,ii dam prin faina,apoi prin amestecul de mai sus si ii punem in ulei incins dar la foc mic. Garnitura o facem fierband orezul cu sare,inabusim separat legumele si la final de amestecam cu orezul fiert.

Tocanita picanta

In Curcan la 15 Mai 2010

Taiem carnea cubulete si o punem in tigaie la rumenit,urmand sa o scoatem cand este gata si sa o punem la cald,iar in ulei ramas sa calim ceapa.Peste, vom adauga si ardeiul gras, carnea si o cana de apa calda,urmand sa mai adaugam pe parcurs daca nu este carnea facuta.Cand carnea este gata...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]