Aripi lipicioase

de eclerash in Pui, 28 Iun 2010 | 7712 vizualizari

 

Imi cer scuze ca nu am avut timp sa fac si poze etapelor de preparare.

 

INGREDIENTE

  • aripioare pui
  • 500 ml bere
  • 100 ml sos soia
  • 1 ardei iute rosu
  • 100 ml ketchup iute
  • 3 catei usturoi
  • condimente(eu am pus o gama variata,dar ramane dupa preferinta fiecaruia)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi lipicioase:

Am spalat si taiat aripioarele si le-am pus intr-o marinata alcatuita din restul ingredientelor,ardeiul si usturoiul fiind tocate mai intai.Sunt lasate cel putin 6 ore la marinat si apoi punem ulei intr-o tigaie si prajim aripioarele punand si marinata in tigaie si lasam sa fiarba pana scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi lipicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare marinate si coapte in malai cu maioneza de usturoi