Tocanita picanta

de eclerash in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2010 | 5107 vizualizari

 

Pentru ca eu as manca si miere picanta :) va propun o reteta de tocanita picanta

 

INGREDIENTE

  • piept pui
  • 3 ardei iuti
  • 1 ceapa alba si una rosie
  • 200 g porumb
  • piper cayene
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • ulei

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta:

Taiem pieptul si il rumenim apoi il scoatem si il pastram cald.In acelasi ulei calim ceapa si cand este gata adaugam ardeiul taiat marunt.Dupa 5 min repunem pieptul in tigaie,iar dupa alte 5 min adaugam si porumbul stingand totul cu vin.Apoi adaugam bulionul si condimentele si mai lasam sa se ”familiarizeze” ingredientele.

TIPS-URI

1

ca si garnitura am preferat sa folosesc paste astfel renuntand si la paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Laly 1

28.06.2010, 00:13

Ce bunatate ai facut tu aici.Nu cred ca mai ai si pentru mine o portie,dar sper sa ma tii minte data viitoare.

mihaelar63 1

28.06.2010, 00:21

interesanta combinatie n-am pus porumb in tocanita , trebuie sa incerc si eu

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:08

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpe de pui