Saratele

de Julie in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 7391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 70 g margarina
  • 25 g drojdie
  • o ceasca vin alb
  • o jumatate lingurita cu sare
  • chimen, mac, susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se dizolva drojdia in vin,se adauga apoi sarea,margarina si faina.Se framanta bine.Se intinde o foaie subtire si se dau forma saratelelor.Se presara dupa preferinta,chimen,susan sau mac,apasand usor cu mana ca sa intre in aluat.

Se ia fiecare bucata si se rasuceste usor.Se pun in tava si se coc la foc potrivit timp de 15-20 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Julie 1

24.05.2010, 08:14

Poti fura mai multe Nadina!
Multumesc pentru furci!

marty 1

10.11.2010, 09:29

arata delicioase.
am o nelomurire, aluatul nu se lasa la crescut? iar drojdia de care sa fie, granule sau proaspata?
multumesc
o zi deosebita si 5 furculite de la mine!!

Julie 1

13.11.2010, 21:25

Marty,eu am folosit drojdie proaspata.Aluatul creste normal, de ce sa se lase? Multumesc de furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele (saleuri) din aluat de foietaj reteta simpla si rapida