
publicat la 20.12.2019
publicat la 22.06.2019
publicat la 20.06.2019
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Dulceata de visine
Pune visinele intr-un vas incapator pentru spalat. Curate-le de codite si stricaciuni. Spala-le! Cu ajutorul unei agrafe, ac de siguranta sau aparat de scos samburii ,scoate samburii fructelor. Pune fructele impreuna cu zaharul intr-o cratita incapatoare si pune-le pe foc....
Dulceata de cirese amare
Ciresele se spala si se indeparteaza coditele. Indepartarea samburilor se face cu o agrafa sau un ac de siguranta. Separat,intr-o cratita de 5 l. se pun zaharul cu ciresele fara samburi. Se fierbe la foc potrivit 30 minute indepartand spuma creata. Cand apar ca niste baloane...
Desert clatite aurii
In bolul de mixer sau un castron incapator se pun ingredientele si se mixeaza la turatie medie pentru incorporarea ingredientelor. Se lasa circa 10 minute sa se odihneasca. Luam tigaia, o ungem cu ulei si turnam cu un polonic compozitia de clatite. Cand compozitia este aurie pe margini...