Cartofi la tava

de Miha in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2009 | 13664 vizualizari

 

O garnitura foarte buna pentru friptura de orice fel...

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi noi
  • 100 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • cascaval
  • sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tava:

Cartofii curatati si spalati,se taie felii si se aseaza in strat in tava.Se condimenteaza cu sare,piper si cimbru,dupa gust.

Separat se bat ouale cu smantana,pana devin ca un sos.Se rastoarna peste cartofi si se da la cuptor pana se "leaga" sosul.

Se scoate tava din cuptor,se presara cascaval din abundenta si se da din nou la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

rivka 1

02.10.2009, 19:23

buni si eu fac des dar eu ii fierb in coaja inainte...apoi la cuptor cu unt etc.
fac si eu maine ca si mie imi plac foaaarte mult cartofii, sub orice forma, prajiti, fierti, la cuptor, puree...

Swanheart 1

16.10.2009, 12:58

Si eu ii fierb inainte in coaja, si dupa aceea ii pun intr-un vas yena uns cu unt, insa pun si oua fierte si taiate rondele, pe langa smantana, si in mai multe straturi. Asta cred insa ca e o alta reteta, avand in vedere ca se pun cartofii in tava, pe un singur strat. Am sa incerc sa o fac, imi place enorm combinatia cartof - ou fiert- smantana. Are ceva daca nu sunt chiar noi cartofii?

Miha 1

16.10.2009, 13:28

Se pot face cu orice fel de cartofi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece