Cartofi cu pesmet la cuptor

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2009 | 10738 vizualizari

 

Iata un mod rapid si sanatos de preparare pentru o garnitura delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi  mari
  • o mana de pesmet
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pesmet la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari si groase. Pesmetul se amesteca cu boia, usturoi granulat si sare, iar cartofii se tavalesc pe rand prin acest amestec. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor. Se intorc pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

RODIMUR

234 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole pastai cu maioneza si usturoi