Cartofi cu pesmet la cuptor

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2009 | 11379 vizualizari

 

Iata un mod rapid si sanatos de preparare pentru o garnitura delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi  mari
  • o mana de pesmet
  • boia dulce
  • usturoi granulat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pesmet la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari si groase. Pesmetul se amesteca cu boia, usturoi granulat si sare, iar cartofii se tavalesc pe rand prin acest amestec. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor. Se intorc pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]