Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci

de ala_oancea in Prajituri, 5 Feb 2010 | 7386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 120 gr cioco neagra
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • 180 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • Topping:
  • 280 gr caramele cu lapte
  • 120 ml frisca lichida Hu-la-la
  • 150 gr nuci prajite si maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci:

Se topeste untul si ciocolata, se adauga zaharul si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga ouale si se mixeaza bine. Se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa si se amesteca bine cele doua compozitii. Se toarna in tava peste hartia de copt si se coace aprox 30 de minute.
Intre timp se pun caramelele si frisca lichida la topit la foc mic, dupa care se adauga nucile. Dupa ce scoatem blatul din cuptor, il lasam sa se raceasca putin, apoi turnam toppingul. Se pune la frigider pana se intareste. Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]