Rulada cu branza

de danielaR in Prajituri, 21 Aug 2013 | 2726 vizualizari

 

prima mea rulada :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 liunguri ulei
  • o jumatate praf de copt
  • esenta
  • pt umplutura
  • 150 gr branza de vaca
  • 100 gr smantana pt frisca
  • 150 gr dulceata de visine
  • 4 linguri zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Blatul: separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul, adaugam galbenusurile, uleiul, faina si apoi praful de copt. Se da la cuptor pt 15 min la 180 grade

Scoatem tava din cuptor si dezlipim blatul usor fara a se rupe. Pe foaia de copt pe care am copt blatul presaram 2 linguri zahar apoi punem blatul fierbinte, apoi rulam blatul gol cat de strans posibil si lasam asa rulat sa se raceasca

Intre timp pregatim umplutura: batem smantana separat pana se ingroasa. Adaugam cu lingura incetul cu incetul branza si apoi dulceata de visine

Cu aceasta umplutura umplem blatul si rulam "rulada" apoi o dam la rece pt 2-3 ore

Pofta buna 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Musafir nepoftit"