Sos beschamel

de Oana in Pt. paste, 27 Feb 2010 | 7096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 40 g unt
  • 40 g faina
  • o ceapa mica
  • 1/2 l lapte rece
  • sare
  • piper alb
  • nucsoara
  • 2 linguri parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos beschamel:

Ceapa se curata si se taie cubulete. Untul se topeste intr-o craticioara, apoi se adauga ceapa si se lasa putin la inmuiat. Se adauga faina, se amesteca cu un tel, apoi se adauga laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase. Se adauga sare, piper si nucsoara, iar la final parmezanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos beschamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

gospodinadecriza 1

28.02.2010, 00:55

Si eu am din bucatele si magazinele!
Semnez:GDC!

Sylvia 1

01.04.2010, 18:42

Excelent arata si e interesanta reteta

Oana 1

01.04.2010, 19:50

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]